Magda Vasiliu, atacată de Brigitte Sfăt. ”Proștii ăia, cum spui tu, au terminat și facultăți!”

Magda Vasiliu, atacată de Brigitte Sfăt. ”Proștii ăia, cum spui tu, au terminat și facultăți!”
Magda Vasiliu a fost atacată de Brigitte Sfăt

Magda Vasiliu, fosta prezentatoare la Prima TV, a fost atacată de Brigitte Sfăt. Cele două vedete au intrat în conflict după ce prima a declarat, în cadrul unei emisiuni, cât de ”penibil și ireal” i se pare cuplul format din Brigitte și Pastramă. După ce a auzit replica fostei prezentatoare de știri, bruneta a ieșit la atac.

Magda Vasiliu, fostă prezentatoare TV, a fost atacată de Brigitte Sfăt

Vedeta a reacționat imediat ce a auzit cele spune de Magda Vasiliu despre ea și noul ei soț și a vrut să îi demonstreze fostei prezentatoare de televiziune că nu este penibilă și, mai mult, că opulența pe care o afișează nu este deloc falsă. Întâi de toate, mesajul care a deranjat-o pe Brigitte începe cu un episod trăit de ea împreună cu Florin Pastramă, episod înregistrat, întâmplat la malul mării. „Hai, fă! Hai, hai în apă, fă!”

Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului (n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță… Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de TV.(…) Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului…”, a comentat înmărmurită Magda Vasiliu.

Magda Vasiliu, atacată de Brigitte Sfăt. ”Proștii ăia, cum spui tu, au terminat și facultăți!”
Captură din video-ul care a șocat-o pe Magda Vasiliu

Replica lui Brigitte: „Dragă Magda Vasiliu, eu, Brigitte Pastramă pe care o consideri penibilă, nu am împrumutat niciodată rochii de nici unde, pentru nici un eveniment monden, și-mi plac enorm de mult evenimentele cu ștaif. Și eu, si sotul meu, ne permitem să ne îmbrăcăm și încălțăm și chiar să organizăm o nunta de peste 100.000 €. Uneori opulența chiar nu este falsă, așa cum crezi. Și poate proștii ăia asa cum ne numești au terminat și o facultate, gen dreptul – Florin sau vreo doua- eu… Îți sugerez înainte să arunci cu apelative gratuite să te documentezi măcar puțin. Deoarece este posibil uneori să cazi chiar tu în penibil”, a concis vedeta.