27 apr. 2023 | 20:59

Cum era să îşi piardă viaţa Andreea Antonescu. Cântăreaţa, dezvăluiri despre momentul de cumpănă: „Şansele să trăiesc erau foarte mici”

Monden
Cum era să îşi piardă viaţa Andreea Antonescu. Cântăreaţa, dezvăluiri despre momentul de cumpănă: „Şansele să trăiesc erau foarte mici”
Cum era să îşi piardă viaţa Andreea Antonescu

Andreea Antonescu este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi. Artista și-a început încă de mică o carieră de succes în muzică, atunci când a debutat pe scenă, alături de Andreea Bălan, în trupa Andre. Recent, cântăreața a dezvăluit un moment de cumpănă din viața sa, atunci când a fost la un pas de a-și pierde viața. Puțini știu faptul că medicii nu i-au mai dat nicio șansă de supraviețuire.

Andreea Antonescu, la un pas de a-și pierde viața

Fosta concurentă de la America Express este cunoscută de publicul larg încă de pe vremea când făcea senzație în trupa Andre. Deși formația s-a destrămat la un moment dat, fanii au rămas lângă ea, iar ea a început să le împărtășească noile proiecte în care a fost angrenată.

Între timp, ea a devenit mămică de fetiță pentru a doua oară și acum ea le dezvăluie celor care o urmăresc cum arată noua ei viață. Cu toate acestea, puțini sunt cei care știu despre drama prin care a trecut în perioada copilăriei, când a fost la un pas de moarte.

Niște grave probleme de sănătate au adus-o pe patul de spital pe Andreea încă de la o vârstă foarte fragedă. La numai doi ani, ea avea să primească un diagnostic crunt din partea medicilor: suferea de un sindrom nefrotic mixt, o boală gravă la rinichi, iar specialiștii nu îi mai dădeau șanse de supraviețuire.

„Când am fost micuță, am fost foarte bolnavă. Am suferit de un sindrom nefrotic mixt. Este prima oară când eu dezbat acest subiect. O infecție la ambii rinichi. Am fost internată la Fundeni, aveam vârsta de doi ani. Am fost internată timp de șase luni.

Șansele ca eu să trăiesc erau micuțe, minime, acesta a fost și motivul pentru care medicii i-au recomandat tatălui meu să mai încerce să facă un copil, pentru a nu o pierde și pe mama, mama care mă iubea extrem de tare”, a povestit Andreea Antonescu, în cadrul podcastului În oglindă.

A supraviețuit ca prin minune

În ciuda faptului că medicii nu îi mai dădeau nicio șansă de supraviețuire, minunea s-a produs! Atunci când nimeni nu se mai aștepta la o rezolvare, starea Andreei Antonescu s-a îmbunătățit. Părinții artistei au considerat-o atunci o adevărată eroină și un om foarte norocos.

„Șansele mele de a trăi, de a supraviețui, erau minime. Erau acte pentru a pleca undeva în Belgia, la tratament. Cu toate acestea, medicii din Spitalul Fundeni nu mi-au dat nici măcar în altă țară șanse de supraviețuire. Atunci, practic, destinul meu a fost considerat un miracol.

De asta ai mei au considerat că sunt norocoasă și tocmai de asta au încercat să mă ghideze și să mă așeze pe un drum sau pe câteva drumuri în care să considere ei că aș putea reuși eu”, a mai dezvăluit artista.

Citește și: Motivul pentru care Andreea Bălan şi Andreea Antonescu nu s-au mai afişat împreună după America Express. Ce s-a întâmplat, de fapt

Parteneri
Florin Piersic, transferat la terapie intensivă. Care este starea de sănătate a actorului
Redactia.ro
Locul din inima Transilvaniei cu peisaje desprinse din povești. Este destinația ideală pentru vacanța de Paște
Click.ro
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că „e groaznic”: „Nu ne așteptam”
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Nu se mai ascund! El are 29, ea - 52! Cuplul din showbizul românesc despre care toată lumea vorbește
Unica.ro
Profețiile lui Traian Băsescu. Firea, scoasă din sărite
EVZ.ro
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
Spynews
Putin a dat ordinul ISTORIC. Decizia anunțată de Moscova pe 1 Mai: S-A ÎNCHEIAT
Capital.ro
Horoscop Luna Neagră în Fecioară 2024 | Karma aduce lecții importante: Leii se îmbogățesc. Peștii au parte de aventuri amoroase
Antena 3
O mai recunoști? A fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. Decizia neașteptată luată la 73 de ani
Avantaje
CUTREMUR de 1 MAI! MII de ROMÂNI s-au PANICAT
Mediaflux
Alertă pe litoralul României, în minivacanța de 1 Mai! Dealerii de droguri au început să vândă substanțele interzise
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
CRBL, primul interviu după divorț. Alături de cine va petrece Paștele anul acesta: „Să nu exagerăm”
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro