Cum elimini mirosul de benzină din haine, din mașină sau chiar și de pe podele

Cum elimini mirosul de benzină din haine, din mașină sau chiar și de pe podele
Ce trebuie să faci ca să scapi de mirosul de benzină

Mirosul de benzină poate să fie considerat neplăcut de foarte mulți români. Acesta este destul de greu de îndepărtat de pe anumite suprafețe, însă nu te îngrijora! O să observi că îți poți salva hainele dacă recurgi la câteva trucuri geniale. Același lucru este valabil pentru mașină și podea.

Cum scapi de mirosul de benzină din obiectele vestimentare. Ce truc te ajută

Mirosul de benzină le dă bătăi de cap multor români, mai ales pentru că acesta poate să persiste mai mult timp. Nu este nevoie să arunci hainele dacă ai vărsat respectivul lichid, ci doar să încerci să le salvezi cu mare grijă. Ele o să pară ca noi dacă respecți câteva trucuri spectaculoase.

Hainele tale ar trebui să fie înmuiate în oțet timp de o oră, apoi lăsate la aerisit. Apoi, ele trebuie să fie puse la spălat, însă fără să fie combinate cu alte obiecte vestimentare. Folosește un program care oferă apă caldă, însă citește și recomandările de pe eticheta produselor.

Ce trebuie să faci dacă ai vărsat benzină pe podea

Este necesar să recurgi la nisip special pentru pisici dacă ai vărsat benzină pe podea. Toarnă o cantitate generoasă din respectivul produs imediat după ce s-a produs mica greșeală. Acesta trebuie să fie lăsat să acționeze timp de 2-3 ore, apoi să fie îndepărtat folosind o mătură și un făraș.

Ulterior, pune nisipul într-un sac de gunoi. Acesta trebuie să fie sigilat pentru a scăpa de mirosul neplăcut. O să observi că poți să scapi de această mică problemă extrem de repede, dacă acționezi imediat după ce ai vărsat combustibilul, fără a lăsa să treacă timpul.

Cum scoți mirosul de benzină din mașină, de fapt

Mirosul de benzină nu poate să fie îndepărtat doar dacă aerisești și folosești odorizant de mașină. Nu poți să scapi de acesta nici dacă recurgi la nisipul de mașini, folositor doar la punctul anterior. Trebuie să folosești apă caldă, bicarbonat de sodiu și oțet pentru ca automobilul tău să fie cât mai curat.

Amestecă produsele, folosind părți egale, apoi înmoaie o cârpă curată în soluția obținută. Începe prin a freca suprafața afectată. Mirosul de combustibil o să dispară de pe podeaua ta dacă recurgi la aceste ingrediente. De asemenea, petele de combustibil o să fie îndepărtate, potrivit cumsa.ro.

În același timp, poți să folosești soluția respectivă și pentru mocheta din mașina ta. O să scapi de orice problemă cauzată de mirosul de benzină dacă acționezi cât mai repede!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI