Cum economisește Andreea Bălan banii. Așa a strâns o mică avere

Cum economisește Andreea Bălan banii. Așa a strâns o mică avere
Cum economisește Andreea Bălan banii. Așa a strâns o mică avere

Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Vedeta este tare pricepută nu doar într-ale muzicii, ci și în ce privește aspectul personal: se vopsește singură, își face singură manichiura și chiar pe a colegelor de scenă, dar își face și costumația de scenă.

Cum economisește Andreea Bălan banii

Andreea Bălan povestește pe vlogurile sale cum se îngrijește singură acasă, fără a cheltui averi la saloanele de înfrumusețare. Vedeta a făcut un vlog în care a vorbit despre cum își vopsește singură părul acasă, cum își face manichiura, dar și cum se machiază singură și cum coase costume de scenă. Evident că, însumate, toate aceste lucruri ar costa mici averi, însă Andreea Bălan, cu priceperea de care dă dovadă, și le face singură acasă, iar asta o face să economisească bani. De altfel, fiind pe scenă de la vârsta de 12 ani, Andreea Bălan a învățat să se descurce singură în orice situație.

Ce ar face dacă s-ar reprofila

Andreea Bălan face toate acestea cu pasiune, și chiar a mărturist într-un vlog al său: ”Deci, mă reprofilez, dacă nu mai merge cu muzica, mă fac manichiuristă. Eu îmi fac singură unghiile, dar e mai greu când le faci altuia”, a precizat Andreea Bălan, în timp ce îi făcea manichiura uneia dintre colegele sale de scenă.

Artista are acasă tot arsenalul necesar și cele mai bune produse pentru ca rezultatul să iasă demn de saloanele de specialitate.

În ce privește noutățile din viața personală a Andreei Bălan, se pare că artista s-ar fi întâlnit recent cu George Burcea și ar fi stat de vorbă câteva ore bune, timp în care și-au pus cărțile pe față și a spus fiecare ce numulțumiri are. Se pare însă că au ajuns la un numitor comun și au început chiar să planifice deja mici vacanțe în România, pe care să le petreacă împreună,

“Nu este nimic neobișnuit în asta. Fetițele trebuiesc duse la mare, la mare, trebuie să se bucure de vară. Și cel mai important este să meargă împreună cu ambii părinți. Da, vor merge în vacanțe toți patru. Doi adulți pot pleca undeva și în calitate de prieteni, nu trebuie neapărat să fie un cuplu. Mă rog, în aceste mici escapade va merge și mama Andreei, deci vor merge toți cinci”, ne-au mărturist surse apropiate vedetei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI