Cum cureți filtrul de la hotă în doar 15 minute. Truc genial și rapid!

Cum cureți filtrul de la hotă în doar 15 minute. Truc genial și rapid!
Cum să cureți rapid și simplu filtrul de la hotă?

Cum poți să cureți rapid și foarte simplu filtrul de la hotă. Această activitate dă mari bătăi de cap multora. De ce truc genial poți să te folosești atunci când te apuci de curățenie în bucătărie? Toate gospodinele trebuie să știe asta.

Truc pentru casă: cum să cureți rapid filtrul de la hotă?

Curățenia aduce familia împreună. Majoritatea se retrag atunci când vine vorba de detalii precum curățarea covoarelor, a gresiei din baie sau a filtrului de la hotă. Bucătăria trebuie să fie mereu curată și ordonată, pentru a evita astfel înmulțirea bacteriilor.

Nu trebuie să îți mai faci griji atunci când toți își găsesc alte activități când vine vorba despre aceste amănunte. Există câteva trucuri care te ajută foarte mult. Poți înlătura grăsimea și funinginea de pe filtrul hotei în doar 15 minute.

Ai nevoie de 4 linguri de sare la 1 litru de apă și 3 lingurițe de sare de lămâie. Dacă stratul de grăsime este prea gros, pune filtrul în apă fierbinte cu puțină soluție puternică de curățat. Este indicat să folosești mânuși pe tot parcursul acestui proces pentru ca pielea fină de pe mâini să nu aibă de suferit.

Ce poți face dacă ai o cratiță arsă? Specialiștii au descoperit că poți să o pui curată în dulap după ce o speli cu cărbune activ. Este de ajuns să mărunțești câteva pastile de cărbune în formă de pulbere și să presari praful pe zona afectată. Lasă totul să acționeze preț de 20 de minute, ulterior adaugă apă rece.

Cum să ai o casă curată?

Spală vasul după 30 de minute așa cum ai face-o în mor normal și îndepărtează resturile de cărbune în totalitate. Poți să te folosești în timpul acesta de produsele speciale din supermarket-uri sau să alegi să îți cureți casa cu ingrediente naturale.

Bicarbonatul de sodiu în combinație cu sarea mare formează o bază perfectă cu care poți freca anumite suprafețe afectate de foc, grăsime, arsuri sau pete de la diverse alimente. De asemenea, pasta de dinți alături de bicarbonat de sodiu sau săpun lichid de vase formează o soluție impecabilă de curățat din lucruri pe care cu siguranță le ai la tine în casă.

Este indicat să pui soluțiile pe zonele afectate sau suprafețele dorite, ulterior să freci puțin cu ajutorul unei lavete curate sau a unui burete de bucătărie. Lasă să aționeze totul preț de cel puțin 10-15 minute, ulterior clătește cu apă rece sau călduță obiectul curățat.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI