Cum cumperi online o mașină din Germania, fără să mergi acolo. Ce trebuie să faci

Cum cumperi online o mașină din Germania, fără să mergi acolo. Ce trebuie să faci
Totul este foarte simplu

Românii își pot achiziționa mașini din Germania, fără să fie nevoie să bată tot drumul până acolo.

Cum să cumperi o mașină la mâna a doua din Germania

Mașinile second hand sunt la mare căutare în România. Totuși, oamenii pot să cumpere online un autoturism la mâna a doua, fără să fie nevoie să meargă până acolo.

Cel mai popular site este mobile.de, acolo unde dealerii auto postează anunțuri cu mașini second hand sau noi.

După ce accesezi site-ul, începi să cauți modelul de mașină și îți alegi anunțul cel mai atrăgător.

Unele dintre mașini au mulți kilometri la bord, în timp ce altele au suferit accidente. Unii cumpărători vor să găsească o ofertă în care TVA-ul să fie returnabil, pentru că vor să cumpere mașina pe firmă.

Alte site-uri pe care poți căuta mașini din Germania sunt autouncle.de, auto.meinestadt.de, ebay-kleinazeigen.de sau quoka.de.

După ce ai găsit mașina potrivită, poți contac ta vânzătorul prin e-mail sau poți suna la numărul de telefon din anunț, majoritatea agenților de vânzări vorbind engleză.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi

De fapt, poți găsi chiar un român la capătul firului. După ce ai contactat dealerul, asigură-te că mașina este în stare bună. Poți cere detalii suplimentare despre automobil și poze suplimentare.

Caută dealeri auto oficiali și evită -i pe cei multimarca. După ce te-ai asigurat că mașina este în regulă, trimiți actele pe care dealerul auto le solicită, apoi transferi banii.

După ce tranzacția s-a făcut, aștepți ca mașina să fie trimisă în România.

Ultimul pas este să găsești transport pentru mașină. Sunt multe companii care se ocupă cu transportul automobilelor second hand. Poți apela și la firme din România, care au platforme foarte mari cu care pot transporta 6 mașini deodată.

Prețul transportului este de la 500 de euro, în funcție de locația mașinii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI