Cum citești chipul unui om. Trucurile secrete care îți dezvăluie ce te așteaptă în viitor

Cum citești chipul unui om. Trucurile secrete care îți dezvăluie ce te așteaptă în viitor
Cum citesti chipul unui om. Trucurile secrete care iti dezvaluie ce te asteapta in viitor

Chipul unui om poate spune multe despre cum este el cu adevărat, care este starea lui de spirit, convingerile morale sau trăirile emoționale. Se întâmplă adeseori să ne înșelăm în privința unei persoane deoarece nu știm să citim corect chipurile. Din fericire, există anumite trucuri secrete pe care trebuie să le știm pe viitor atunci când vrem să știm ce fel de oameni sunt în jurul nostru, de cine să ne apropiem şi de cine să fugim.

Ce dezvăluie chipul unui om

Trăsăturile faciale pot dezvălui informații despre trecutul nostru și al celor din jur, despre prezent și, de ce nu, despre viitor, sunt de părere specialiștii. Iată cum se citește corect chipul unui om.

„Mişcările feţei, oricât de fine sau de evidente ar fi, îl ajută pe om să devină mai convingător în comunicare sau, din contră, îi demască intenţiile ascunse‟, dezvăluie Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului şi analiza trăsăturilor faciale, în cartea „Tehnici de citire a chipului‟.

Formele de pe chip, mărimile și proporțiile, dar și culorile feței pot semnala o problemă de sănătate de care nu știai. Ce trucuri secrete îți dezvăluie ce te așteaptă în viitor?

Norocul este citit în frunte

Dacă analizezi fruntea unei persoane, vei putea observa că aceasta poate fi netedă, luminoasă, cu/fără riduri, cu/fără alunițe. O frunte care oferă indicii despre noroc trebuie să fie nici îngustă, nici întunecată la culoare, fără imperfecțiuni. Persoanele cu fruntea înaltă şi lată sunt harnice și studioase. O frunte îngustă este specifică oamenilor foarte intuitivi, pricepuţi şi cu o imaginaţie nativă. Fruntea plină de riduri adânci trădează oamenii gânditori. Pe de altă parte, liniile verticale dintre ochi arată puterea de concentrare a unui om.

Ce spun sprâncenele despre o persoană

Sprâncenele rare indică relațiile reci cu rudele, cele curbate sunt specifice persoanelor care empatizează cu cei din jur. Oamenii cu sprâncene drepte au o gândire directă și pragmatică. Sprâncenele înclinate sunt caracteristice persoanelor cu spirit de conducător, doar că uneori le lipseşte o abordare tehnică.

Ochii sunt oglinda sufletului

Ochii căprui fură inima oricărui. Această culoare a ochilor denotă energie, fertilitate, creativitate, curaj. Persoanele cu ochii negri sunt, de regulă misterioși, romantici, pasionali. Ochii albaştrii sunt legaţi de sănătate, stare de bine, iar cei verzi țin de natură, prospețime.

Ce reflectă nasul

Un nas perfect, la care râvnesc femeile, este acela a cărui lungime este egală cu lăţimea frunţii. La bază, lăţimea nasului este egală cu lungimea ochiului. O persoană cu nas acvilin are spirit de conducere, cel drept reprezintă răbdare, bunătate, echilibru. Oamenii cu nas cârn obișnuiesc să domine și au un comportament îndoielnic. Iar o persoană cu nasul curbat tinde să fie furioasă.

Buzele sunt arta seducției

Buzele groase și pline reprezintă plăcerea și fericirea, iar cele încreţite sunt specifice persoanelor curajoase și înțelepte. Buzele mici dezvăluie o fire rece, necomunicativă. Buzele în formă de inimă sunt caracteristice firilor independente și seducătoare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI