Cum câștigă bani Simona Secrier acum. Văduva lui Mihai Constantinescu trece prin clipe grele

Cum câștigă bani Simona Secrier acum. Văduva lui Mihai Constantinescu trece prin clipe grele
Simona Secrier și-a schimbat meseria. Cum câștigă bani acum văduva lui Mihai Constantinescu

După patru luni de comă profundă, Mihai Constantinescu a murit în seara de 29 octombrie 2019, în jurul orei 19:10, la Spitalul Clinic de Urgență București. Vestea a fost dată de soția artistului, Simona Secrier, care s-a transformat după moartea artistului. „Am luat-o de la zero”, mărturisește aceasta.

Simona Secrier, despre viața fără Mihai Constantinescu. Din ce își câștigă banii acum

Mihai Constantinescu va rămâne pentru generații întregi unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. A cântat în melodiile sale iubirea și bucuria de a trăi. În anii 1970 a făcut spectacol la TVR într-un trio formidabil alături de Marius Țeicu și Olimpia Panciu, lansat de Titus Munteanu. Mai târziu, a fascinat publicul cu melodiile cântate alături de Anastasia Lazariuc. Și publicul tânăr l-a plăcut întotdeauna, făcând cunoștință cu acesta îndeosebi în emisiunea ”Ba da, Ba nu”.

Astăzi, a trecut un an și jumătate de când s-a stins, răpus de un infarct în urma căruia a stat luni în șir în comă. A fost un șoc pentru soția lui, care se aștepta să își revină. De atunci, Simona a fost nevoită să se descurce pe cont propriu cu cariera de cântăreață. Pandemia însă a făcut-o să nu înainteze prea mult, ba chiar a blocat-o, toate concertele solistei fiind anulate în această perioadă. Astfel, artista s-a văzut nevoită să se reorienteze. A lăsat activitatea muzicală deoparte și a revenit la meseria de bază, aceea de economist.

„Trăiesc, iubesc, muncesc, mă rog. Încă nu am pus unele planuri în practică, pentru că a fost perioada asta mai grea pentru noi toți și mi-a fost teamă să ies și să iau contact cu lumea, dar am fost la muncă și ăsta e un lucru bun pentru mine, îmi oxigenez creierul, merg pe jos. Eu sunt economist. Am luat de la 0 totul, pentru că nu am avut cântări perioada asta și atunci a trebuit să mă reorientez către ce am învățat eu”, a spus Simona Secrier la Antena Stars.

„Știi că și Mihai… Dumnezeu e în fiecare dintre noi și puterea e în noi. Dacă ești credincios, te rogi și își dorești cu ardoare un lucru, intenția ta pleacă în Univers și atunci e imposibil să nu se îndeplinească. Am voință și sunt ambițioasă”, a mai transmis ea.

A fost solistă de muzică etno

Simona Secrier a făcut parte din grupul muzical ”Etno”, alături de Silvia Stanciu și Radu Ile, cu care a scos două albume de muzică etno-dance. După ce a părăsit trupa, s-a dedicat unei cariere solo, moment în care l-a întâlnit pe Mihai Constantinescu, cel care a ajutat-o să-și lanseze primul album.

Urmăriți Playtech.ro și pe