Prima apariție publică a văduvei lui Mihai Constantinescu. Cine a făcut-o să zâmbească pe Simona Secrier

Prima apariție publică a văduvei lui Mihai Constantinescu. Cine a făcut-o să zâmbească pe Simona Secrier
Soția lui Mihai Constantinescu, decizie radicală, la 6 luni de la moartea artistului. Ce a anunțat

Prima apariție publică a văduvei lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier. Cine a făcut-o să zâmbească, pentru puțin, din nou?

Prima apariție publică a văduvei lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier

Mihai Constantinescu, artistul care a cântat pentru copii, și-a dat ultima suflare pe 29 octombrie, la 73 de ani, după 5 luni de chin în care a stat în comă. Dispariția lui a adus durere în suflete multora. Numeroși colegi de breaslă au mers să își ia rămas bun de la artist. Au trecut zilele, iar Simona a încercat să se pună pe picioare, astfel că a acceptat să fie prezentă, zilele trecute, la spectacolul susținut de Adrian Enache în memoria artiștilor care au trecut în neființă. Solistul a mărturisit că nu are fițe, dar că trandafirii, 100 la număr, sunt de fițe, fiind aduși din Ecuador de Alina Neacșa, mare fană a lui Mihai Constantinescu.

Momentul a venit, iar pe refrenul ”Un zâmbet, o floare, o rază de soare”, Enache a oferit trandafiri doamnelor prezente la Centrul pentru seniori al Municipiului București. Printre ele, și Simona Secrier, care a plâns în timpul recitalului susținut de Adrian Enache, în care au fost incluse glorioasele piese ale lui Constantinescu: ”Sus în deal” și ”O lume minunată”. De asemenea, la eveniment au venit și cei doi copii ai lui Enache, Diana și David, dar și partenera sa, Iuliana Marciuc.

Ultima declarație de dragoste

Simona Secrier a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook a jumătății sale după trecerea în neființă a acestuia. „Iubirea ta este tatuată în inima mea! Drum lin, îngerul meu!”, este mesajul Simonei Secrier, postat alături de o fotografie în care apare portretul artistului din tinerețe, alături de o poezie intitulată ”eu”.

Prima apariție publică a văduvei lui Mihai Constantinescu. Cine a făcut-o să zâmbească pe Simona Secrier
Simona Secrier, fericită pentru un moment

„Cine sunt eu aș vrea să-ți spun/Dar nu voi ști-o niciodată/Un bulgăre de contradicții/Ce nu se va sfârși vreodată. Cine sunt eu nu știu nici eu/Un suflet printre stele/M-am rătăcit pe-acest pământ/cu gândurile mele”, sunt versurile alese de soția lui Mihai Constantinescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI