Cum au petrecut Bianca Drăgușanu și Alex Bodi de ziua afaceristului. Ce mesaj i-a transmis vedeta soțului ei

Cum au petrecut Bianca Drăgușanu și Alex Bodi de ziua afaceristului. Ce mesaj i-a transmis vedeta soțului ei
Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, petrecere imensă de ziua afaceristului

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt din nou în culmea fericirii. Soții s-au distrat pe cinste două zile și două nopți de ziua afaceristului. Ce mesaj i-a transmis fosta prezentatoare de televiziziune partenerului său?

Cum a petrecut Bianca Drăgușanu de ziua lui Alex Bodi?

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat și se bucură din nou de momente fericite și relaxate. După ce au decis să nu semneze actele de divorț pe data de 3 decembrie, ultima zi a hotărârii, au plecat în vacanță. Nici bine nu s-au întors pe meleaguri că au și dat o mare petrecere în cinstea afaceristului. Fosta prezentatoare de televiziune a furat privirile tuturor și de data aceasta, alegând o rochie superbă care i-a scos în evidență formele apetisante. La petrecere, fosta soție a lui Victor Slav a fost non-stop cu zâmbetul pe buze.

“Suntem aici pentru a sărbători ziua soțului meu și să petrecem toată noaptea”, a fost messjul Biancăi din dreptul unei poze postate pe o rețea de socializare unde apărea alături de câteva prietene. Amintim că că Bianca și Bodi au vrut să divorțeze, după ce afaceristul i-a aplicat câteva corecții în plină stradă vedetei. Bianca a depus singură actele la notar pe data de 30 octombrie, iar când Bodi a aflat, nu s-a mai putut stăpâni și a rănit-o cu o furculiță. La scurt timp după episodul violent, câțiva prieteni din anturajul lor au susținut că aceasta s-a ales cu o coastă fisurată în urma unor lovituri primite tot de la afacerist.

Bianca Drăgușanu alături de prietene la ziua lui Alex Bodi
Bianca Drăgușanu alături de prietene la ziua lui Alex Bodi

„Noi avem o relație spumoasă”

”Noi avem o relație, oricum, foarte spumoasă. Fiecare zi din viaţa noastră este diferită, palpitantă, incitantă, excitantă. E cu de toate. Suntem din foarte multe puncte de vedere, foarte asemănători şi asta poate că nu este un lucru foarte bun. El mă întrece pe mine la orice: de la capitolul haine şi pantofi, până la capitolul orgoliu. De fiecare dată când ne-am despărţit, eu tot timpul am zis „Gata. Punct. La revedere”. Noi nu ne-am despărţit ca să ne împăcăm vreodată, noi ne-am despărţit ca să ne depărţim, dar de fapt, timpul şi faptele ne-au demonstrat că nu putem trai unul fară celălalt. (…) De aia mă iubeşte”
Bianca Drăgușanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI