Bărbații care au trecut prin patul Biancăi Drăgușanu. De la scenele de amor cu Bote, în mare, la căsnicia controversată cu Bodi

Bărbații care au trecut prin patul Biancăi Drăgușanu. De la scenele de amor cu Bote, în mare, la căsnicia controversată cu Bodi
Bărbații din viața Biancăi Drăgușanu

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate personaje din showbiz-ul românesc. Aceasta a fost mereu pe fugă, mereu excentrică, mereu căutând iubirea pătimașă. Din nefericire, multe din relațiile sale cu bărbați celebri i-au rămas în minte doar în categoria lecțiilor de viață. Ce povești de iubire controversate dn trecutul ei ar trebui să ia la cunoștință Alex Bodi, actualul soț?

Care sunt bărbații care au trecut prin viața Biancăi Drăgușanu?

Bianca a iubit întotdeauna cu foc și cu patima și a încercat mereu să-și găsească alesul. Din  nefericire, mulți bărbați care i-au trecut prin viață i-au lăsat amintiri mai puțin frumoase, dar lecții importante pentru viitor. Fanii săi spun că nu a prea ținut cont de ele și că tot cu inima a ales. Bianca a devenit cunoscută în special după ce a apărut în spațiul public drept Bianca lui Bote. Scenele de amor din pădure și cele din mare, în plin sezon estival, sunt departe de a fi uitate. Cel care a scos-o din anonimat, însă, a fost Mihai Mătușoiu, bărbat din cauza căreia a apelat la ajutorul lui Mircea Radu.

Pe când era doar o adolescentă, Bianca apărea la Din Dragoste spunându-și povestea de iubire. Din păcate pentru Bianca, apariția publică de atunci nu a ajutat-o să își recupereze bărbatul, dar a ținut-o aproape de ochiul vigilent al presei. În ordinea cronologică, în „palmaresul” blondinei, se află Coco Păun. Acesta este un afacerist cunoscut din Târgu Jiu care a adus o premieră pentru România: a fost prins de 48 de ori fără permis și a adunat amenzi rutiere cu carul.

Bărbații din viața Biancăi Drăgușanu
Bărbații din viața Biancăi Drăgușanu

Ce ar trebui să știe Alex Bodi despre trecutul blondinei?

După relația cu Păun, și-a făcut apariția la brațul lui Botezatu. Aceasta nu putea să apară oricum alături de cunoscutul designer, așa că acela a fost momentul în care vedeta s-a cizelat, și-a schimbat stilul vestimentar, atitudinea, coafura nu mai era aceeași și nici nu-și mai permitea să spună orice oricum. Toate bune și frumoase…până când s-a terminat iubirea. Fosta asistentă a lui Capatos a dat designer-ul pe un prinț!

La scurt tip după despărțirea de Bote, se afla în brațele râvnitului fotbalist Adi Cristea. Din păcate, în acea perioadă era și într-o relație cu Victor Slav, pe care nici nu-l lăsa să-și vadă de viața lui, dar nici nu-l iubea prea tare. Bianca a decis mai apoi să-și întemeieze o familie cu vulturul de noapte. Zis și făcut! Sofia a venit pe lumea, dar acest lucru nu i-a făcut să se unească mai tare. La doar 1 an de la nașterea fetiței lor, cei doi și-au spus adio. Bianca a avut o relație controversată cu Tristan Tate, luptător străin, mai apoi și-a găsit liniștea alături de Alex Bodi, cel de care trebuia să divorțeze pe 3 decembrie, dar nu a mai făcut-o.