Cum au petrecut Andra și Măruță Revelionul 2020. Imagini inedite. FOTO

Cum au petrecut Andra și Măruță Revelionul 2020. Imagini inedite. FOTO
Cum au petrecut Andra și Măruță Revelionul 2020.

Andra și Cătălin Măruță au petrecut Revelionul atât prin muncă, dar și prin distracție! Cântăreața a susținut un spectacol superb în aer liber, în timp ce soțul ei a prezentat un eveniment în aer liber. Atât ea, cât și soțul ei au făcut publice imagini inedite din locurile în care au sărbătorit trecerea în Noul An.

Cum au petrecut Andra și Măruță Revelionul 2020

În noaptea dintre ani, Andra și Măruță au făcut bani frumoși, doar că în locuri diferite:

„De Revelion Andra are concert în aer liber la Constanța, eu am eveniment de prezentat tot așa în aer liber, undeva spre București, dar o să ne întâlnim la miezul nopții, mai mult ca sigur. Copiii rămân întotdeauna pe mâini bune, sunt cu bunicii, așa că ei sunt fericiți în noaptea dintre ani, să se uite la televizor și, de ce nu, să facă o petrecere când părinții nu sunt acasă, copiii joacă pe masă”, a declarat, pentru Libertatea, Cătălin Măruță.

Andra a cântat la Constanța în noaptea de Revelion

Andra și-a petrecut noaptea de Revelion la Constanța, acolo unde a susținut un concert în aer liber alături de alte trupe invitate, în Piața Ovidiu a orașului de la mare. De altfel, soția lui Cătălin Măruță este una dintre artistele care primește cei mai mulți bani pentru un concert în noaptea trecerii dintre ani.

Popularitatea ei a crescut mult în ultimii ani, iar diva din Turda a reușit să bifeze și câteva colaborări internaționale, precum cea cu David Bisbal, asta crescându-i valoarea.

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în urmă cu mai bine de 10 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii.

Vedeta e căsătorită din 23 august 2008 şi are doi copii cu soţul ei, Cătălin Măruță, care este cu opt ani mai mare decât aceasta: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).

Ce doi au sărbătorit Crăciunul în familie

Cătălin Măruță și Andra petrec sărbătorile de iarnă alături de familie, astfel că cei doi își iau copiii și își vizitează părinții în fiecare an. Deoarece prezentatorul TV și soția sa sunt tradiționaliști convinși, zilele de Crăciun sunt petrecute mereu alături de copiii lor.

David și Eva, cei doi copii ai lor petrec alături de familia extinsă și de rude:

„La noi e o tradiție. De Crăciun, de Paște, încercăm să stăm cu familia reunită, așa că și anul acesta vom face un turneu, dacă pot să spun așa. Ne vom împărți câteva zile la Cluj, la familia Andrei, la frați, la surori, la părinți, apoi la Târgu Jiu, la părinții mei. Vom colinda ca să zic așa și vom mânca toate bunătățile făcute atât de mama, cât și de mama soacra”, a spus vedeta Pro TV pentru libertatea.ro.

Andra, Măruță și cei doi copii ai lor lângă brad.
Imagini inedite cu Andra și Măruță de Revelion 2020.