Cum au oprit polițiștii un bărbat costumat în Superman. Filmarea a devenit viral pe internet

Cum au oprit polițiștii un bărbat costumat în Superman. Filmarea a devenit viral pe internet

Polițiștii din Ilfov au oprit pe dreapta un bărbat costumat în Superman și care mergea pe carosabil cu rolele. Unul dintre polițiști l-a filmat din mașină, în timp ce se apropiau de acest „supererou”, iar filmarea a devenit viral pe internet.

Polițiștii l-au tras pe dreapta pe Superman, pentru că mergea neregulamentar

Polițiștii se confruntă deseori cu situații ciudate, dar comice, iar România este izvor nesecat de cazuri nostime. De foarte multe ori, Poliția Română e pusă în situații penibile și indiferent cum ar acționa, tot își atrag critici din partea mai mult a celor care le poartă pică deoarece au avut, cândva, un conflict cu oamenii legii.

De această dată, niște polițiști din Ilfov l-au tras pe dreapta pe Superman, care, se pare că a rămas fără superputeri și a luat-o la goană pe role pe marginea carosabilului, pe o bandă deloc sigură pentru el și șoferi.

Filmarea a fost publicată pe pagina de Facebook Polițiștii au umor, un spațiu virtual unde apar numeroase situații comice cu care se confruntă, din când în când, polițiștii. Evident, au sărit și românii cârcotași și justițiari să ia apărarea lui Superman. Mulți au criticat modul în care unul dintre polițiști i s-a adresat bărbatului costumat mai neobișnuit:

„Băi, Superman, trage-te colo pe dreapta”

„Superman și polițiștii sunt cunoștințe vechi”

Desigur, nu e nimic jignitor în această frază. Se poate observa doar un ușor ton nepoliticos, dar, românii, sensibili din fire, n-au văzut cu ochi buni comportamentul oamenilor legii.

Administratorul paginii de Facebook Polițiștii au umor le-a răspuns, totuși, criticilor:

„Prea mulți au bățul în fund pe aici. Colegii mei s-au adresat în spirit de glumă, nu în sens peiorativ. Au scos un posibil accident din trafic, nu l-au sancționat, nu i-au făcut nimic altceva. În plus, sunt „cunoștințe vechi”. De ce au folosit sirena? Pentru că omul avea căștile în urechi cu muzica la volum maxim. „Domnișoarele” ofensate sunt rugate să nu mai urmărească pagina. P.S.: Superman și polițiștii sunt cunoștințe vechi. Supereroii își permit între ei. Pentru cunoscători.”

Cum au oprit polițiștii un bărbat costumat în Superman. Filmarea a devenit viral pe internet