01 sept. 2022 | 11:09

Cum au fost surprinși Cătălin Cazacu și Ramona Olaru la mare. Apar probleme în paradis?

Monden
Cum au fost surprinși Cătălin Cazacu și Ramona Olaru la mare. Apar probleme în paradis?
Ceartă între Cătălin Cazacu și Ramona Olaru la mare. Se pare că tensiunile rămân, totuși, la ordinea zilei.

O nouă ceartă între Cătălin Cazacu și Ramona Olaru la mare. S-a întâmplat la scurt timp după ce motociclistul a cerut-o pe asistenta de televiziune în căsătorie. Când toți fanii sperau ca lucrurile să se liniștească între cei doi tineri, iată că momentele de tensiune rămân, totuși, la ordinea zilei. Află mai jos cum au ajuns să se reîmpace Cătălin Cazacu și Ramona Olaru.

Ceartă între Cătălin Cazacu și Ramona Olaru la mare

Relația lui Cătălin Cazacu cu Ramona Olaru rămâne una dintre cele mai atipice din lumea showbizului românesc. Iar asta tocmai din cauza deselor momente de tensiune și ceartă, care ajung, în cele din urmă, să se transforme în noi împăcări între parteneri.

În urmă cu mai puțin de o lună, Cătălin Cazacu a decis că vrea să își petreacă tot restul vieții alături de Ramona Olaru. Astfel, motociclistul a cerut-o în căsătorie pe asistenta de televiziune de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, care a spus, fericită, „Da!”.

Fanii celor doi tineri au fost luați prin surprindere de acest eveniment. Mai ales în circumstanțele în care cei doi parteneri au dispute destul de des. De cele mai multe ori, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru se ceartă din motive banale, potrivit relatărilor din spațiul public.

Nici acum, după cererea în căsătorie, lucrurile nu par să se fi liniștit între cei doi. Cătălin Cazacu s-a certat din nou cu Ramona Olaru la clubul de fițe LOFT Mamaia. Tinerii au fost fotografiați în fapt de către sursele Cancan.ro, care au oferit și câteva detalii despre relația amoroasă a tinerilor.

Povestea de dragoste dintre cei doi tineri continuă

Toată cearta a început de la faptul că Ramona Olaru s-a dus în Mamaia singură, întâlnindu-se ulterior cu prietenele ei pe plajă. Acest lucru l-a deranjat foarte tare pe Cătălin Cazacu, potrivit surselor Cancan.ro. Cuplul a fost fotografiat în clubul de fițe LOFT Mamaia, însă nu împreună.

Cătălin Cazacu a fost fotografiat lângă barul de la intrarea în local, în timp ce Ramona Olaru se afla la o masă din centrul clubului LOFT Mamaia. În local, cei doi au tot interacționat, sperând ca lucrurile să se calmeze până la urmă. Cătălin Cazacu a fost greu de înduplecat.

La un moment dat, cei doi tineri au fost surprinși afară din club, purtând o discuție. În parcare, motociclistul a cedat în fața asistentei de televiziune, care a știut exact cum să îl îmbuneze. Ulterior, Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au fost surprinși sărutându-se pasionat în local.

Povestea de dragoste dintre tinerii logodiți continuă, astfel. Și la cum evoluează lucrurile, se pare că Ramona Olaru este „șefa” în relație, potrivit sursei citate.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Cum să scapi de riduri cu ajutorul bananelor. Vei avea o piele perfectă, ca de porțelan
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Loc unic în România. Singurul lac unde crește nufărul termal
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
TOATĂ ROMÂNIA se schimbă din temelii. Vestea a fost dată chiar astăzi, 10 MAI: Nu mai putem continua aşa
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
Afecțiunea care se răspândește sever. Un miliard de persoane o au în prezent
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro