Ramona Olaru se căsătoreşte. Vedeta de la Neatza a fost cerută de soţie de Cătălin Cazacu. „Vedem ce iese”

Ramona Olaru se căsătoreşte. Vedeta de la Neatza a fost cerută de soţie de Cătălin Cazacu. „Vedem ce iese”
Ramona Olaru se casatoreste. A spus Da

Sunt vești bune din showbiz după ce s-a aflat că Ramona Olaru se căsătoreşte. Vedeta de la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani de la Antena 1 a fost cerută de soţie de Cătălin Cazacu. Vedeta TV a spus deja „Da” și spune că urmează să vadă ce va ieși. Ce inel de logondă a primit, vedeți în galeria foto a articolului.

Ramona Olaru a spus „DA”. Ce inel i-a oferit Cătălin Cazacu

Ramona Olaru, asistenta TV din emisiunea moderată de Răzvan Simion și Dani Oțil, se căsătorește. Ramona Olaru a anunțat pe pagina socială că a spus „DA” și a prezentat și inelul de logondă oferit de Cătălin Cazacu, iubitul ei.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au trecut nivelul următor. Cu scurt timp în urmă, asistenta de la „Neața cu Răzvan și Dani” a publicat o fotografie pe Instagram în care își prezintă inelul de logodnă primit, însoțit de mesajul: ”Ok! Am spus DA!”.

Ramona Olaru, a spus „DA” în briza mării

Marea întrebare a fost pusă într-o zi de august, în briza mării, Ramona Olaru primind de la iubit și inelul superb de logondă. Nimeni nu s-a mirat că Ramona a spus „DA”, mai ales că inelul primit este cel mult visat și dorit de ea, mai exact, fiind vorba de un inel cu rubin african și diamante.

De altfel, cu mai mult timp în urmă, vedeta TV bătea niște apropouri referitoare la bijuteria pe care și-ar dori-o, alături de marea întrebare.

Cătălin Cazacu i-a făcut poftele Ramonei Olaru

Pe de altă parte, chiar dacă se părea că nu s-a născut femeia care să îl facă pe Cătălin Cazacu să se așeze la casa lui, Ramona Olaru a găsit punctul lui slab și l-a convins pe celebrul motociclist să facă pasul cel mare.

De parcă ar fi pus un pariu cu cineva, în urmă cu 3 luni, Ramona Olaru își alesese deja inelul de logodnă, publicând un Instastory cu bijuteria. Iată că visul i s-a adeverit, iar inelul a ajuns pe degetul ei, odată cu marea întrebare.

Ramona Olaru și-a ales inelul de logodnă încă de acum 3 luni

„Ăla chiar era un inel frumos de purtat pe aceste mâini frumoase. I-am zis care este cel mai frumos și care se potrivește cel mai bine pe degetul meu. Mi-a plăcut cel roșu, cu rubin african și cu diamante. Nu este cel mai spontan om. Lui îi trebuie dirijare în orice face, dar face orice, nu zice nu, nu se oprește. Cu el e mai greu, dar sper să reușesc”, spunea Ramona Olaru în urmă cu 3 luni, conform Antena Stars.