Cum au fost instalate aparatele de aer condiționat în Gara de Nord. Mori de râs nu alta VIDEO

Cum au fost instalate aparatele de aer condiționat în Gara de Nord. Mori de râs nu alta VIDEO
Cum au fost instalate aparatele de aer condiționat de la Gara de Nord? Cetățenii au râs în hohote

Situație ridicolă pentru cetățeni în Garda de Nord. Unii au murit de râs la cele văzute, alții au amuțit în urma greșelii colosale. Cum au fost instalate aparatele de aer condiționat din gara din Capitală?

Situație ridicolă la Gara de Nord: cum au fost instalate aparatele de aer condiționat?

Călătorii care ajung la Gara de Nord se plâng de modul în care au fost montate aparatele de aer condiționat. Aceștia au acuzat faptul că sunt nevoiți să suporte valul de căldură. Imaginile care circulă în voie pe rețelele de socializare arată că aparatele din holul caselor de bilete au fost montate cu partea exterioară la interior.

Specialiștii le-au pus în funcțiune chiar în cursul weekend-ului trecut. Concret, unitatea de aer rece și unitatea de aer cald au fost amplasate una lângă alta în gara din Capitală.

Reprezentanții CFR au precizat că „aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut, din surse proprii ale SRCF București, în vederea asigurării unor condiții optime pentru călătorii care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete”.

De asemenea, aceștia au mai subliniat și că își cer scuze călătorilor pentru situația creată și îi asigură că încearcă să repare pe cât posibil de rapid problema.Personalul a demontat aparatele și urmează ca ele să fie poziționate corespunzător.

Răspunsul CFR

„Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unitătii exterioare în afara clădirii, intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare.

Menționăm faptul că, personalul Garii de Nord a demontat aparatele de aer condiționat, acestea urmând să fie repoziționate corect, din punct de vedere tehnic si funcțional, de firma responsabilă, fără costuri suplimentare”
Comunicat Sucursala Regională a CF București

Oana Brânzan a declarat a declarat că aparatele au fost achiziționate de curând din surse proprii ale SRCF București. Șeful de Serviciu Comunicare CFR SA susține că regretă situația și le cere scuze călătorilor care au suportat valul de căldură în special în zona caselor de bilete.

  • Reacția unui român

„Faptul că se întâmplă acest lucru în zona Gării de Nord e mai mult un accident sau o întâmplare nefericită pentru călători. De ce s-a ajuns aici?Din lipsă de respect pentru profesie, cetățeni și nu în ultimul rând, lege”, a spus Mircea Dumitru, unul din tinerii de la casa de bilete, pentru gândul.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI