Cum au dispărut doi bărbați din viața Monicăi Gabor. Nimeni nu mai știe nimic despre ei

Cum au dispărut doi bărbați din viața Monicăi Gabor. Nimeni nu mai știe nimic despre ei
Cum au disparut doi barbati din viata Monicai Gabor

Cum au dispăruți doi bărbați din viața Monicăi Gabor, nimeni alții decât șoferii Voicu Pânzar, alias Ricky de România, și Adrian Filote, alias Banderas.

Cum au dispărut doi bărbați din viața Monicăi Gabor

Amintim că înainte de a divorța de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a avut o perioadă în care părea că ar face orice ca să-l facă gelos pe soțul ei, pe atunci milionar. De altfel, era perioada în care se vorbea mult despre aventurile lui Iri cu diverse domnișoare, culminând cu apariția unui filmuleț în care afaceristul se distra în jacuzzi cu două fete mult mai tinere decât el.

Pe atunci, Monica Gabor apela la serviciile unor tineri șoferi extrem de arătoși: Voicu Pânzar, alias Ricky de România, și Adrian Filote, alias Banderas. Acum, amândoi sunt de negăsit.

De menționat este Voicu Pânzar a dispărut brusc din atenția publică, într-un moment în care cariera părea să fi luat avânt. De altfel, Ricky Martin de România ajunsese și în atenția designerului Cătălin Botezatu, care l-a folosit drept model și chiar a reprezentat România la un concurs internațional de frumusețe masculină.

În urmă cu un deceniu, acesta a renunțat să mai fie șoferul Monicăi, îndrăgostindu-se de o tânără din Turda. A făcut nunta cu acea fată, fiica omului de afaceri Miron Gherman, iar cei doi au devenit părinții unei fetițe. După care nu s-a mai știut de el. Nici nu a mai comunicat ceva prin intermediul rețelelor de socializare și nu a mai apărut în presă. De atunci, admiratoarele lui, nu puține, nu mai știu nimic de el, notează Wowbiz.ro.

Ce s-a întâmplat cu Adrian Filote, alias Banderas

După Ricky însă, a urmat Banderas. Pe numele lui real, Adrian Filote, acesta a avut o relație mai puțin fericită cu Monica Gabor, despre care spunea că a lăsat-o în drum, cu mașina, după ce l-a lovit cu mașina în cap, furioasă fiind.

Acesta a plecat în Mexic și s-a angajat într-un hotel din stațiunea Cabo San Lucas. De aproximativ doi ani, Filote a plecat și de acolo și s-a făcut de nevăzut. Nici nu a mai postat nimic pe rețele de socializare, dar a mai reacționat în urmă cu un an la întrebarea unui prieten care îl întreba dacă mai este în Cabo.

 ”Nu, acum sunt foarte departe”, a răspuns Banderas în limba spaniolă.

Nici Monica Gabor nu a rămas în țară, stabilindu-se în Statele Unite ale Americii după divorțul de Irinel Columbeanu. Acolo, ea și-a refăcut viața alături de Mr Pink.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI