30 mai 2023 | 17:16

Cum au depășit Adela Popescu și Radu Vâlcan situațiile de criză din căsnicie: „El e mai coleric, el se ceartă cu mine” VIDEO EXCLUSIV

Monden
Cum au depășit Adela Popescu și Radu Vâlcan situațiile de criză din căsnicie: „El e mai coleric, el se ceartă cu mine” VIDEO EXCLUSIV
Diferența de vârstă nu este un handicap pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi au împreună trei băieți și au reușit să păstreze armonia în cuplu, depășind cu brio situațiile de criză ivite de-a lungul timpului. În interviul exclusiv acordat pentru Playtech Știri, prezentatoarea TV ne-a vorbit despre evoluția stilului său vestimentar, cum a apărut relaxarea în ceea ce privește fotografiile pe care le publică pe rețelele de socializare, dar și cum ea și soțul tău au reușit să rămână o echipă.

Diferența de vârstă nu este un handicap pentru cei doi

Între Adela Popescu și Radu Vâlcan este o diferență de vârstă de 9 ani, el fiind teoretic cel matur în relație, iar, după spusele Adelei, este și mai coleric.

Adela Popescu: „Atuul meu nu este să fiu o femeie sexy”

Ți-ai schimbat stilul vestimentar.

Nu mi-am schimbat garderoba chiar complet, cam în moodul acesta am fost întotdeauna, pe relax. Eu știu că atu-ul meu nu este să fiu o femeie sexy, adică îmi cunosc limitele și calitățile.

Și atunci mi-am dat seama că am o stare de bine dacă mă simt bine și atunci pot să fiu jovială și să povestesc cu relaxare și cu sinceritate despre multe aspecte. Dacă aș fi încorsetată, stresată că mă strânge, nu aș mai avea această stare de spirit și ce sens ar avea?

Ai povestit că multă vreme ciondănelile cu Radu porneau de la poze. Când a survenit această relaxare și nu i-ai mai reproșat că nu a prins unghiul bun?

Toate lucrurile vin natural. Pur și simplu nu există un timp pentru nimic, de acum: gata, astea nu cred în ele! Când am fost prea obosiți ca să mai stăm să ne bibilim în vacanțe, adică, spre exemplu, chiar cu Adelina vorbeam: “Cum ați plecat cu 3 valize?”

Noi plecând două luni jumate în Dominicană. “Eu și dacă plec 3 zile îmi iau o valiză”, pentru că ei îi face foarte mare plăcere să-și facă ținute și este absolut normal.

Și eu tânjesc după chestia asta, doar că efectiv nu am timp. Și atunci pun repede ceva pe mine și uneori mă îmbrac așa urât că nici nu vreau să mă vadă nimeni, dar să mai fac și poze să le postez? Așa că de aici a intervenit relaxarea. (râde)

Vezi și: Au petrecut un Crăciun altfel. Declaraţia emoţionantă făcută de prezentatorul de la Antena 1 soţiei sale

Adela Popescu: „Țelul ăsta comun ne-a salvat”

Care au fost ingredientele care au menținut această relație? Tu și Radu întotdeauna ați reușit să vă salvați în momentele de criză, fie că a fost vorba de copii, de proiecte profesionale.

Nouă ne lipsesc multe lucruri, dar nu ne lipsesc alea esențiale. Amândoi ne dorim același lucru, adică aveam aceeași țintă, care nu înseamnă vrem să ne facem casa nu știu unde sau vrem să ne schimbăm mașina, nu asta!

Pentru noi familia este cel mai important lucru și când ai acest țel în minte permanent, tu știi că sacrifici orice pentru asta. Și alegerile pe care le-am făcut pentru a avea o familie cât mai echilibrată s-au dovedit a fi alegeri bune și constructive pentru noi.

Nici certurile nu mai sunt la fel când tu te gândești cumva în economia vieții și a copilului tău, cum poate nu e bine să asiste la anumite discuții și atunci zici: lasă-mă, ce să ne mai certăm și așa mai departe. Adică pentru noi țelul ăsta comun ne-a salvat.

Vezi și: Motivul pentru care și-au botezat fiul la 10 luni. Vedeta Pro TV nu s-a sfiit să recunoască

A contat că Radu este mai matur ca tine cu câțiva ani?

Să știi că nu se simte. (râde) Are multă experiență el într-adevăr, dar dintre noi doi el e mai coleric. Adică eu sunt cea care pun stop așa cum ar veni.

El se ceartă cu mine, el se împacă cu mine. Eu doar sunt aici, aștept: băiete, hai, ce vrei? Vrei să ne certăm astăzi? Ne certăm. Vrei să ne împăcăm? Gata! Eu nu mă cert și nici nu mă împac (râde), încheie dialogul cu Playtech știri vedeta.

Parteneri
Ce trebuie să faci în ziua de Paște ca să ai noroc tot anul. Obiceiul care îți aduce succes
Redactia.ro
Latura rușinoasă a lui Ion Creangă. Cum devenise amantul femeilor căsătorite și cum a ajuns să aibă un copil din flori, cu o călugăriță
Click.ro
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
Digi24
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Reghe și cei doi băieței: Liam și Landon. Fotografie în premieră
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
S-a stins marele artist al României. A fost cunoscut în întreaga lume
Capital.ro
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre pensii. Cine sunt românii care nu primesc pensia înainte de Paşte
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
DILEMA pe care o au toți românii. Care e PLURALUL pentru pască?
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O tânără a stârnit controverse după ce a recunoscut că nu își spală pijamalele după fiecare purtare. Ce i-au spus internauții
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro