Cum au ajuns să doarmă într-un magazin IKEA zeci de oameni. Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa

Cum au ajuns să doarmă într-un magazin IKEA zeci de oameni. Ce s-a întâmplat într-o țară din Europa
Managerul era si el cu ei

Din cauza zăpezii abundente, 25 de angajați și șase clienți ai unui magazin IKEA din Danemarca au fost nevoiți să își petreacă noaptea în magazin. Petrecerea neplanificată a fost o experiență scandinavă unică. Peste d20 de persoane au fost nevoite să rămână peste noapte la un magazin IKEA din Danemarca din cauza unei furtuni de zăpadă

Ce s-a întâmplat într-un magazin IKEA din Danemarca

În timp ce zăpada a acoperit Scandinavia miercuri seară, șase clienți și 25 de angajați ai unui IKEA din apropierea orașului Aalborg s-au trezit blocați și forțați să își petreacă noaptea pe paturile și canapelele supermagazinului suedez de mobilă.

În timp ce afară au căzut până la 30 de centimetri de zăpadă, grupul a fost prins în capcană și a fost forțat să se relaxeze și să își petreacă noaptea în magazin. Vasta sală de prezentare a IKEA s-a transformat în decorul unei petreceri în pijamale pentru adulți.

Radiodifuzorul public DR a difuzat imagini cu danezii blocați care beau bere și cafea și mâncau rulouri cu scorțișoară în timp ce se uitau împreună la fotbal.

Michelle Barrett a declarat pentru DR joi dimineață, după ce a petrecut noaptea la IKEA:

„Toată lumea a fost atât de drăguță și am râs de situație, pentru că probabil nu vom mai trece prin așa ceva”.

Managerul magazinului, Peter Elmose, a declarat pentru tabloidul Ekstra Bladet că oamenii au reușit să doarmă „exact în patul pe care și-au dorit dintotdeauna să îl încerce”.

El a adăugat: „A fost o noapte bună. Totul a fost distractiv”’.

La aeroportul din Aalborg, 300 de persoane au rămas blocate și ele peste noapte.

Cum sunt condițiile în alte părți ale țării?

Furtuna de zăpadă a îngreunat traficul pe șosele și pe calea ferată în toată Danemarca, iar în unele locuri au avut loc întreruperi temporare de energie electrică.

În altă parte în Danemarca, prelata de pe un camion plin de pachete s-a rupt în timp ce traversa podul Storebält, între insulele Funen și Zealand, în timpul furtunii.

O purtătoare de cuvânt a poliției a declarat pentru TV2: „Remorca atârna deasupra apei. Cred că unele cadouri de Crăciun au aterizat în apă”.

Nu au fost raportate victime din cauza vremii nefavorabile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI