Cum arătau Traian și Maria Băsescu la începutul căsniciei. Soția fostului președinte era de o frumusețe copleșitoare. Imagini nemaivăzute de români

Fostul președinte al țării arătat total diferit față de cum îl știu românii, în prezent. Mai mult, Traian Băsescu a împlinit luni, pe 4 noiembrie, frumoasa vârstă de 68 de ani. Alături de Maria, soția lui, are o căsnicie fericită, dar nimeni n-ar putea să o recunoască nici pe fosta primă doamnă, în ipostazele din tinerețe. În plus, câteva astfel de imagini cât se poate de rare au ajuns rapid în atenția publicului.

Cum arătau Traian și Maria Băsescu la începutul căsniciei

Cum arătau Traian și Maria Băsescu la începutul căsniciei. Soția fostului președinte era de o frumusețe copleșitoare. Imagini nemaivăzute de români
Maria Băsescu era de o frumusețe copleșitoare, în anii tinereții

Urmăritorii de pe Facebook îi pot ura „La mulți ani!” lui Traian Băsescu, astăzi, când își sărbătorește aniversarea cu numărul 68. Fostul președinte al României a absolvit Institutul de Marină, Facultatea de Navigație, în anul 1976. S-a căsătorit cu Maria, de o frumusețe absolut răpitoare în anii tinereții, alături de care are două fiice, pe Ioana și Elena. Traian Băsescu este în prezent europarlamentar, după ce s-a aflat la cârma țării timp de 10 ani. Totodată, a intrat în politică după 1989, când a avut funcția de secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Pozele rare din tinerețea fostului președinte și căpitan de navă o ilustrează pe Maria Băsescu în diverse portrete, dintre care unul împreună cu fiicele cuplului. Soția fostului președinte era de o frumusețe copleșitoare și cu siguranță întorcea toate privirile, oriunde mergea. Chiar și în 2019, Maria Băsescu încă reușește să surprindă prin aparițiile sale elegante. Mulți nu știu nici despre faptul că la începutul anilor ’70, înainte să devină doamna Băsescu, aceasta își purta parul lung, negru, și prin într-o coadă de cal. Cu apariții similare ne-a obișnuit și Eba.

În imaginile nemaivăzute de către români, poate fi remarcat și cât de implicat era Traian Băsescu, în activitățile fiicelor sale. Fostul președinte a avut un rol esențial în creșterea Ioanei și Elenei, deși e binecunoscut de faptul că cele două fiice își moștenesc mama, la capitolul frumusețe. În prezent, fostul președinte și soția lui se bucură de anii de pensie, dar și de creșterea celor patru nepoți, pe care Traian Băsescu îi adoră. Este vorba despre copiii din partea Elenei Băsescu, mezina familiei, alături de un nepoțel din partea Ioanei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI