Cum arată Viorel Lis după ce a suferit un preinfarct. Prima imagine cu soțul Oanei Lis după ce a ieșit din spital

Cum arată Viorel Lis după ce a suferit un preinfarct. Prima imagine cu soțul Oanei Lis după ce a ieșit din spital
Cum arată Viorel Lis după ce a suferit un preinfarct.

Cum arată Viorel Lis după ce a suferit un preinfarct. Oana Lis a făcut publică o imagine pe Facebook în care apare alături de soțul ei. Medicii i-au externat soțul, care fusese internat la Spitalul de Urgență Floreasca, din București. Oana Lis a ținut să le mulțumească medicilor cardiologi care i-au salvat viața fostului edil.

Cum arată Viorel Lis după ce a suferit un preinfarct

Viorel Lis a ieșit din spital. Oana Lis, soția sa, a făcut anunțul despre starea de sănătate a acestuia.

„Motanul meu cu 9 vieți…s-a intors acasă…slăbit, dar fericit ca mai e printre noi! Multumim medicilor cardiologi ca l-au readus la viață! Viața e o luptă până în ultima clipă și uneori plătim cu lacrimi…momentele de fericire si liniște! Multumesc si vouă pentru susținere!”, a scris Oana Lis pe Facebook, în dreptul unei imagini cu soțul ei, pe care o poți vedea în galeria foto a acestui articol.

Amintim că Viorel Lis a ajuns la începutul acestei luni spital, după ce s-a simțit foarte rău. Oana Lis a povestit că soțul ei simțise o durere insuportabilă în piept, moment în care a chemat Salvarea. Viorel Lis a fost operat de urgență pe 6 martie și i s-a montat un stent la inimă. Fostul edil, în vârstă de 77 de ani, a stat o vreme la terapie intensivă, apoi a fost mutat la salon.

„El își dorește să trăiască, mă iubește prea mult ca să mă lase. A ieșit din Terapia Intensivă. Este pe salon. Este tratat foarte bine. Din tot răul a fost răul cel mai mic.

La început vorbea mai greu, pentru că e normal, după intervenție, de la pastile nu prea te înțelegi. Problemele astea sunt de la o zi la alta. Sunt mulțumită că e pe mâini bune și pot să stau liniștită, cât de cât, în situația respectivă. Probabil că și binele pe care l-a făcut în viață se întoarce”, mărturisea Oana Lis la Antena Stars.

Viorel Lis s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate

Viorel Lis a avut o serie de probleme de sănătate de-a lungul timpului, însă de fiecare dată soția sa i-a fost alături și l-a ajutat în momentele dificile, așa cum povestea fostul edil în urmă cu câteva luni.

”Îi mulțumesc Oanei dacă nu ar fi ea, ce aș face. Cred că ies din casă o dată la o săptămână, când mă scoate ea. E extraordinar de bine că sunt Oana”, spunea fostul primar.

În urma anunțului externării lui Viorel Lis, cei doi au primit multe mesaje de susținere din partea fanilor, prin care le urau multă sănătate.