Cum arată vila lui Liviu Vârciu. Cine i-a dat 50.000 de euro împrumut să o finalizeze

Cum arată vila lui Liviu Vârciu. Cine i-a dat 50.000 de euro împrumut să o finalizeze
Cum arata casa lui Liviu Varciu

Cum arată vila lui Liviu Vârciu și cine i-a dat 50.000 de euro împrumut pentru a o finaliza. De altfel, Liviu Vârciu și-a văzut visul cu ochii, finalizând lucrările la casa familiei sale, începute în urmă cu patru ani. Artistul a fost nevoit să facă multe sacrificii, întrucât nu i-a fost deloc ușor. Din fericire, cineva i-a venit în ajutor.

Cum arată vila lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu și-a finalizat, în sfârșit, casa. Cel care l-a ajutat a fost bunul său prieten, Nea Mărin. Vila este una în valoare de sute de mii de euro, dar Liviu Vârciu a primit ajutor din partea celor care îl îndrăgesc. Nea Mărin a fost printre ei, oferindu-i cu împrumut suma de 50.000 de euro, pentru a-și putea termina casa.

„M-a ajutat, mânca-i-aș gură lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit. Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a declarat Varciu la Antena Stars.

Vila lui Liviu Vârciu este acum așa cum și-a dorit. Construcția are nu mai puțin de cinci dormitoare, în cele trei etaje, iar la subsol are chiar și o sală de cinema.

„Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri şi Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiştii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, mai spunea Liviu Vârciu.

Vilă cu trei etaje și jacuzzi

Vila are și jacuzzi, iar artistul se bucură de mare răsfăț alături de familia sa. El și Anda Călin formează un cuplu solid, au doi copii, dar nu s-au căsărorit încă. Deși actele nu primează pentru ei, Anda Călin a spus că dacă va fi o nuntă în viitor, aceasta vrea ca evenimentul să fie unul restrâns,  foarte restrâns, doar cu câteva persoane apropiate.

„Dacă va fi, pentru că deja nu mai punem noi accent pe așa ceva. Va fi doar cu noi doi și, eventual martorii, un preot și un fotograf. Atât. Ar fi fost culmea să îi fac fetiței un eveniment mare și lui Matei nu, să fie marginalizat. Merita același lucru pe care l-am făcut și la Anastasia”, a povestit Anda Călin.

Liviu Vârciu și-a mai îndeplinit însă un vis, și anume, acela da a avea un rol în propriul film.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI