29 aug. 2021 | 16:23

Cum arată vila de lux a lui Dan Vîlceanu, ministrul finanțelor care nu știe cât este salariul minim net în România

Politică
Cum arată vila de lux a lui Dan Vîlceanu, ministrul finanțelor care nu știe cât este salariul minim net în România
Cum arată vila pe care o deține Dan Vîlceanu

Dan Vîlceanu se bucură de o vilă de lux la care mulți doar visează. Ministrul Finanțelor a avut grijă să pună la punct o locuință superbă situată în comuna Runcu, pe care a cumpărat-o în 2002. La vremea respectivă, el avea doar 23 de ani.

Ce vilă superbă deține Dan Vîlceanu. Mulți și-ar dori așa ceva

Vila, achiziționată în 2002, potrivit declarației de avere, a servit ca fiind sediul Ocolului Silvic din satul Răchiti, din comuna Runcu. Totuși, în momentul în care locuința a fost retrocedată, moștenitorul nu a pastrat-o, așa că Dan Vîlceanu a făcut o investiție uriașă.

Dan Vîlceanu, ministrul ce nu a știut să precizeze la ce sumă se ridică salariul minim, este fiul lui Eugen Vîlceanu, un lider PSD cunoscut în Gorj. Conacul pe care îl deține acesta are și un teren de 21.063 mp, dar și 5.293 mp, cumpărați în 2010, potrivit WOWbiz.

Cum a reușit Dan Vîlceanu să își cumpere casa de lux, de fapt

Chiar dacă avea 23 de ani la momentul respectiv, Dan Vîlceanu a reușit să își cumpere propria locuință impunătoare. În 2002, tatăl lui, Eugen Vîlceanu, spunea că i-a oferit fiului bani, dar acesta nu s-a asociat cu nimeni pentru a deține conacul din Runcu.

”I-am dat și eu bani, dar nu pe toți o dată. Nu s-a asociat cu nimeni să îl cumpere. Este casa lui și era normal să fie singur.

Din câte am văzut, acolo sunt 5 camere și cred că va apuca să le aranjeze pentru a putea fi locuite, mai ales că este vorba de fostul Ocol Silvic Runcu.

Totul a costat cam 50.000 de dolari.”, mărturisea Eugen Vîlceanu pentru presa locală.

Dan Vîlceanu: ‘Prețul a fost unul foarte bun’

Dan Vîlceanu a avut mult de lucrat la respectiva vilă, mai ales pentru că aceasta nu se afla într-o stare bună în momentul în care a fost cumpărată. În acest moment, domiciliul ministrului este stabilit la Târgu Jiu, unde acesta nu deține o proprietate.

Reamenajarea a durat aproximativ un an și jumătate, fiind ridicate și câteva dependințe, mai exact două corpuri de clădire, cu 556 mp, respectiv 250 mp, dar și alte construcții mai mici. Recent, Dan Vîlceanu explica cum a reușit să dețină o asemenea proprietate impunătoare.

„Am beneficiat de acest noroc de a avea părinți cu o stare materială bună. Vreau să vă spun că acele case și terenurile de care vorbiți sunt într-o comună din județul Gorj.

Prețul a fost unul foarte bun. Și să știți că nu vorbim de sume foarte mari. Valoarea era cât un apartament cu două camere în București.”, a transmis Dan Vîlceanu, potrivit Antena 3.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Noi norme privind încălcarea regulilor de circulație în străinătate. Șoferii care încalcă regulile de circulație vor fi depistați mai ușor
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
CÂND se dau PENSIILE de PAȘTE. ANUNȚUL POȘTEI Române
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro