Cum arată vila de lux a lui Dan Vîlceanu, ministrul finanțelor care nu știe cât este salariul minim net în România

Cum arată vila de lux a lui Dan Vîlceanu, ministrul finanțelor care nu știe cât este salariul minim net în România
Cum arată vila pe care o deține Dan Vîlceanu

Dan Vîlceanu se bucură de o vilă de lux la care mulți doar visează. Ministrul Finanțelor a avut grijă să pună la punct o locuință superbă situată în comuna Runcu, pe care a cumpărat-o în 2002. La vremea respectivă, el avea doar 23 de ani.

Ce vilă superbă deține Dan Vîlceanu. Mulți și-ar dori așa ceva

Vila, achiziționată în 2002, potrivit declarației de avere, a servit ca fiind sediul Ocolului Silvic din satul Răchiti, din comuna Runcu. Totuși, în momentul în care locuința a fost retrocedată, moștenitorul nu a pastrat-o, așa că Dan Vîlceanu a făcut o investiție uriașă.

Dan Vîlceanu, ministrul ce nu a știut să precizeze la ce sumă se ridică salariul minim, este fiul lui Eugen Vîlceanu, un lider PSD cunoscut în Gorj. Conacul pe care îl deține acesta are și un teren de 21.063 mp, dar și 5.293 mp, cumpărați în 2010, potrivit WOWbiz.

Cum a reușit Dan Vîlceanu să își cumpere casa de lux, de fapt

Chiar dacă avea 23 de ani la momentul respectiv, Dan Vîlceanu a reușit să își cumpere propria locuință impunătoare. În 2002, tatăl lui, Eugen Vîlceanu, spunea că i-a oferit fiului bani, dar acesta nu s-a asociat cu nimeni pentru a deține conacul din Runcu.

”I-am dat și eu bani, dar nu pe toți o dată. Nu s-a asociat cu nimeni să îl cumpere. Este casa lui și era normal să fie singur.

Din câte am văzut, acolo sunt 5 camere și cred că va apuca să le aranjeze pentru a putea fi locuite, mai ales că este vorba de fostul Ocol Silvic Runcu.

Totul a costat cam 50.000 de dolari.”, mărturisea Eugen Vîlceanu pentru presa locală.

Dan Vîlceanu: ‘Prețul a fost unul foarte bun’

Dan Vîlceanu a avut mult de lucrat la respectiva vilă, mai ales pentru că aceasta nu se afla într-o stare bună în momentul în care a fost cumpărată. În acest moment, domiciliul ministrului este stabilit la Târgu Jiu, unde acesta nu deține o proprietate.

Reamenajarea a durat aproximativ un an și jumătate, fiind ridicate și câteva dependințe, mai exact două corpuri de clădire, cu 556 mp, respectiv 250 mp, dar și alte construcții mai mici. Recent, Dan Vîlceanu explica cum a reușit să dețină o asemenea proprietate impunătoare.

„Am beneficiat de acest noroc de a avea părinți cu o stare materială bună. Vreau să vă spun că acele case și terenurile de care vorbiți sunt într-o comună din județul Gorj.

Prețul a fost unul foarte bun. Și să știți că nu vorbim de sume foarte mari. Valoarea era cât un apartament cu două camere în București.”, a transmis Dan Vîlceanu, potrivit Antena 3.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI