Gigi Becali, declarații șoc despre confruntarea Dăncilă-Iohannis. Latifundiarul a răbufnit: “Nu se poate!”

Gigi Becali, declarații șoc despre confruntarea Dăncilă-Iohannis. Latifundiarul a răbufnit: “Nu se poate!”
Gigi Becali, despre confruntarea Dăncilă-Iohannis: "Ce idei poate să aibă o femeie?"

Gigi Becali a avut un nou derapaj, în momentul în care a fost întrebat cu privire la refuzul lui Klaus Iohannis de a participa la dezbaterea cu Viorica Dăncilă. Patronu FCSB a declarat că un bărbat nu poate participa la o dezbatere cu o femeie pentru că așa „scrie în Biblie”, iar o femeie nu ar trebui să ajungă președinte.

Gigi Becali, despre confruntarea Dăncilă-Iohannis: „Ce idei poate să aibă o femeie?”

„Președintele Iohannis nu ar trebui să dezbată cu o femeie. Ce să votez femeie președinte? Ne ducem pe miriște? Că facem confruntare cu Iohannis. Dacă ești bărbat, cum să faci confruntare cu femeie? Ăla e bărbat. Ce idei poate să aibă ea? Nu sunt misogin. Eu spun ce scrie în Biblie. Nu se poate să fie președinte femeie”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali a ajuns la DNA:
Gigi Becali a ajuns la DNA: „Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare”

Patronul FCSB a ajuns, miercuri, la Direcția Națională Anticorupție, pentru a da declarații procurorilor cu privire la dosarul lui Puiu Popoviciu, în care latifundiarul a fost acuzat de mărturie mincinoasă și favorizarea făptuitorului.

„Am fost chemat pentru a ridica o ordonanţă de clasare pentru nişte declaraţii pe care le-am făcut în 2014. Nu ştiu despre ce e vorba. M-au întrebat dacă vreau să vin eu să iau ordonanţa sau dacă să mi-o trimită prin poştă şi am venit eu.

Nu vreau să se speculeze că am făcut eu nu ştiu ce, am venit doar pentru ordonanţa asta. În legătura cu declarațiile pe care le-am făcut în 2014, 2015, nu știu. Niște declarații, nu știu… Când ies, o să vă arăt ordonanța de clasare”, a declarat Gigi Becali la sosirea la DNA.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI