03 feb. 2024 | 14:08

Cum arată Varujan Vosganian la 65 de ani. Politicianul a fost prins pe picior greşit, în trafic

Diverse
Cum arată Varujan Vosganian la 65 de ani. Politicianul a fost prins pe picior greşit, în trafic
A fost de două ori ministru, la Ministerul Turismului

Cunoscut ca fiind un reputat scriitor, membru al USR, dar și ca politician cu ștate vechi, reprezentant al minorității armene, Varujan Vosganian va împlini în acest an frumoasa vârstă de 66 de ani. Dar, conform celor mai recente informații, politicianul a fost prins pe picior greşit în trafic, dar fără a fi sancționat de polițiștii de la rutieră. Citește mai departe și află detaliile.

Cum arată Varujan Vosganian la 65 de ani, politicianul cu cele mai multe przențe în Parlament

Pe 25 iulie 2023, președintele Uniunii Armenilor din România (UAR) a împlinit frumoasa vârstă de 65 de ani. Este unul din politicienii români cu cele mai multe prezențe în Parlamentul României, primul mandat avându-l în 1990, candidând ca deputat pe listele minorităților naționale, din partea armenilor.

Cum arată Varujan Vosganian la 65 de ani. Politicianul a fost prins pe picior greşit, în trafic

Născut în Craiova, în 1958, Varujan Vosganian, pe lângă mandatele parlamentare și funcția de președinte al UAR, este un prolific scriitor, poet, eseist.

Citește și: Ce probleme a avut politicianul celebru la o plimbare cu câinele. Gestul soției fostului politician (exclusiv)

Este Vicepreședintele Uniunii Scriitorilor din România, dar și un faorte bun economist și matematician, absolvent al Academiei de Studii Economice, în 1982, și al Universității din București, în 1991.

A fost de două ori ministru, la Ministerul Turismului

Un politician foarte bine văzut, și cu multe interpelări în ședințele de plen, Varujan Vosganian avea să fie numit, pentru prima dată, în funcția de ministru la Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, cu un mandat de un an, între 2007 și 2008, luându-i locul lui Gheorghe Pogea.

Citește despre: L-ar putea suspenda pe Iohannis, dar Vosganian ne face o favoare

La patru ani de la acest moment, avea să revină în echipa guvernamentală, cu un al doilea mandat și tot la același minister, preluând mandatul de la Daniel Chițoiu, și fiind înlocuit un an mai târziu de Andrei Dominic Gerea. Din 2022, Varujan Vosganian deține funcția de lider al Partidului Alianța Liberarilor și Democraților (PALD), având în continuare și o activitate publicistică importantă.

Cum a fost politicianul a fost prins pe picior greşit, în trafic

Dar, ca orice politician,s e pre că și Varujan Vosganian a încălcat regulile de circulație, politicianul fiind prins pe picior greşit, în trafic, dar fără a fi penalizat de polițiștii de la rutieră. Recent a fost surprins depășind o coloană de mașini, staționate, dar nu oricum, ci întrănd direct pe linia de tramvai, ulterior încălcând și alte reguli de circulație, conform celor de la SpyNews.

Cum arată Varujan Vosganian la 65 de ani. Politicianul a fost prins pe picior greşit, în trafic

Conform sursei ciate, politicianul ad eic să-și parcheze mașina direct pe trotuar, foarte aproape de semafor, ceeac e încalcă regulile de circulație prevăzute în Codul Rutier. Se pare că politicianul a avut noroc, având în vedere că în ambele cazuri a scăpat nepedepsit de polițiștii de la rutieră.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
Se CONFISCĂ banii românilor. Anunț final la Guvern: Vrei să te judeci, plătești dublu
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VOUCHERE de 500 de lei de la stat. Cum pot fi ridicați BANII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro