Ce probleme a avut Varujan Vosganian la o plimbare cu câinele. Gestul soției fostului politician (exclusiv)

Ce probleme a avut Varujan Vosganian la o plimbare cu câinele. Gestul soției fostului politician (exclusiv)
Ce a patit Varujan Vosganian in Padurea Baneasa

Familia fostului ministru al Economiei, Varujan Vosganian, a avut parte de momente rupte  parcă dintr-un film de comedie, în timpul unei plimbări prin pădurea Băneasa din Capitală. Ce probleme a întâmpinat Varujan Vosganian la plimbarea la care și-a luat și câinele, vedeți în rândurile de mai jos.

Ce a pățit Varujan Vosganian după o plimbare prin Pădurea Băneasa. Cei care se aflau în zonă au râs cu poftă de pățania fostului demnitar

Momentele comice cu familia lui Varujan Vosganian, fost ministru PNL al Economiei, au surprinse de paparazzi Impact.ro în Pădurea Băneasa, acolo unde fostul demnitar a ieșit la plimbare cu soția, dar și cu patrupedul familiei.

Totul a decurs normal până la un moment dat. Cei trei s-au relaxat, s-au plimbat, au admirat peisajele, au făcut puțină mișcare, după care s-au hotărât să plece înapoi spre casă. Nu de aceiași părere a fost și câinele familiei. Acesta își dorea din tot sufletul să mai rămână la pădure, după cum se poate vedea și din imaginile surprinse.

Câinele familiei Vosganian ar mai fi petrecut în pădure

Ajunși la mașina care ar fi trebuit să îi poarte pe drumul spre casă, cei doi au încercat cu vorbe frumoase și cu rugăminți să-și înduplece dulăul să se urce în mașină. Nu le-a reușit.

Acesta nu era deloc pregătit să se întoarcă acasă. Câinele nici nu s-a clintit, oricât de mult a insistat fostul ministru și soția lui să-l facă să se urce în autoturism. Privea în cu totul alte direcții, atât cât să nu dea ochi în ochi cu cei doi soți Vosganian.

Într-un final, câinele s-a lăsat convins să se urce în mașină

Patrupedul de talie mare s-a lăsat înduplecat doar după ce soția lui Varujan Vosganian i-a dat o îmbrățișare, iar fostul ministru l-a rugat încă o dată să urce în mașină. Dulăul părea mulțumit după ce a urcat în mașină parcă vrând să spună „fac cum vreți voi, dar când vreau eu”.

De data aceasta câinele a avut noroc pentru că Varujan Vosganian nu a apelat la violență, ca în urmă cu câteva luni. Fostul ministru a apărut în presă după ce și-a lovit câinele cu piciorul, supărat că acesta nu prea îl asculta. Totul s-a întâmplat în același loc, Pădurea Băneasa, prin luna martie a acestui an.

Varujan Vosganian este căsătorit cu Mihaela Vosganian, profesor universitar și compozitoare de muzică simfonică. Cei doi au o fiică, Armine, care este actriță și regizor de film.