16 sept. 2019 | 09:36

Cum arăta Valentina Pelinel, înainte să devină celebră. Ce s-a ales acum de primul ei iubit care a părăsit-o

Monden
Cum arăta Valentina Pelinel, înainte să devină celebră. Ce s-a ales acum de primul ei iubit care a părăsit-o
Cum arăta Valentina Pelinel înainte să devină cunoscută?

Cu toate că majoritatea fanilor Valentinei Pelinel cred că ea a ales să fie extrem de naturală, dat fiind faptul că a fost model în tinerețe, domeniu ce susține naturalețea, nu este așa. Soția lui Cristi Borcea arăta foarte diferit când era tânără. De ce a ales primul ei iubit să o prăseacă?

Cum arăta Valentina Pelinel, înainte să devină celebră?

Valentina Pelinel a avut și ea o viață amoroasă cu de toate, nu la fel ca cea a soțului său…dar nici prea departe de încercările în dragoste. Primul bărbat din viața fostului model a fost Dorin Drăgan. Blonda avea doar 16 ani atunci când l-a cunoscut. Dorin a mărturisit că povestea de dragoste dintre cei doi a durat trei ani și jumătate, iar în semn de respect nu a devăluit multe lucruri care s-au petrecut între cei doi. Acesta a mărturisit însă că a avut de ales între actuala soție și Valentina, iar pentru că soția lui Borcea era și puțin rea, spune Drăgan, a încheiat povestea de amor din adolescență. Cei doi s-au despărțit când modelul avea doar 20 de ani. Valentina a ales să-și ajusteze trupul încă de foarte tânără. Blondina și-a mărit sânii și buzele după ce a împlinit 21 de ani.  Probabil despărțirea de prima dragoste să-i fi adus în prim-plan gândul de schimbare.

“Am fost primul ei iubit. Era mică, pe-atunci avea 16 ani jumate. Relaţia a durat aproape 3 ani şi jumătate. Între timp am cunoscut-o pe soţia mea. A fost o decizie grea când a trebuit să aleg între soţie şi Valentina. Vali era şi puţin rea, însă nu aş vrea să spun chiar toate secretele din câteva motive importante”
Dorin Drăgan

Dorin Drăgan și Valentina Pelinel

Dorin Drăgan și Valentina Pelinel

Căsniciile trecute ale soților Borcea

Una dintre cele mai cunoscute relații pe care le-a avut Valentina a fost cu omul politic Cristian Boureanu. După ce povestea dintre cei doi s-a terminat brusc, lucru la care nimeni nu s-ar fi gândit, fostul model s-a căsătorit cu Cristi Borcea și i-a dăruit trei copii afaceristului. Actualul soț al blondinei s-a iubit cu Mihaela Borcea și Alina Vidican, femei care i-au dăruit în total cinci moștenitori.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
O legendă a cinematografiei a încetat din viață. S-a stins o mare stea
Capital.ro
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii, înainte de Paşte
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
VEȘTI bune de la Guvern. Cine beneficiază de PENSIE înainte de termen
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro