Cum arată un concert de-al Iuliei Vântur. Ce fac fanii când românca apare pe scenă

Cum arată un concert de-al Iuliei Vântur. Ce fac fanii când românca apare pe scenă
Cum arată un concert de-al Iuliei Vântur

Foarte mulți fani au fost curioși să afle cum arată un concert de-al Iuliei Vântur, la nivel mondial, mai ales că fosta femeie de televiziune și-a exprimat de ceva timp iubirea pentru muzică. Aceasta a urcat pe scenă alături de artistul Mika Singh, într-un show ce a avut loc în Statele Unite ale Americii.

Cum arată un concert de-al Iuliei Vântur

Într-o postare pe contul său oficial de Instagram, frumoasa blondină a surprins pe toată lumea. Aceasta le-a împărtășit urmăritorilor săi de pe rețeaua socială un videoclip în care sunt prezentate câteva momente din cadrul concertului ce s-a desfășurat în orașul american New Jersey.

Cum arată un concert de-al Iuliei Vântur
Cum arată un concert de-al Iuliei Vântur

De câteva săptămâni, iubita lui Salman Khan a părăsit India și se pare că munca sa, la nivel artistic și muzical, dă din ce în ce mai multe roade. Filmulețul de pe rețeaua socială, surprins în timpul unui concert de-al Iuliei Vântur, a fost foarte bine primit de către public. Deși mulți au criticat-o pe fosta știristă, în trecut, pentru că nu ar ști să cânte.

Câtă vreme s-a aflat pe scenă, împreună cu interpretul Mika Singh, dar și alături de dansatoarele sale, celebra româncă a fost foarte energică. Pare să se fi bucurat de fiecare clipă, pentru că așa cum a promis și înainte de concert, a dansat și a cântat în voie.

Așa arată Iulia Vântur în concert

„Sunt atât de recunoscătoare pentru acest dar uimitor, cel al muzicii! Muzica unește oamenii atât de ușor, este cel mai frumos limbaj. Mulțumiri orașului New Jersey, ne-am distrat pe cinste!”, a fost mesajul Iuliei Vântur, care a însoțit clipul de pe Instagram.

Vedeta cu origini românești, dar o dragoste foarte mare pentru cultura și muzica indiană pare să fie foarte apreciată de către publicul ei. În videoclipul publicat se mai poate observa și faptul că la respectivul concert din SUA, care a avut loc marți, pe 24 septembrie, sala a fost plină.

În plus, mulți s-au ridicat de pe locurile lor ca să o poată poza sau filma. La rândul ei, Iulia Vântur s-a fotografiat alături de fanii care au venit să o vadă live.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI