Cum arată toți cei 9 copii ai lui Cristi Borcea. Îi împarte cu 4 femei diferite

Cum arată toți cei 9 copii ai lui Cristi Borcea. Îi împarte cu 4 femei diferite
Cei 9 copii ai lui Borcea pe care îi împarte cu 4 femei diferite.

Cristi Borcea s-a născut pe 17 ianuarie 1970, este un om de afaceri român, fost acționar și președinte executiv al clubului Dinamo București (1995-2012). Borcea și-a făcut averea în afacerile cu gaz lichefiat, prin firma Petrom LPG. Pe 4 martie 2014, Cristi Borcea a fost condamnat la șase ani și patru luni de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor, iar acum este eliberat condiționat.

Cei 9 copii ai lui Cristi Borcea sunt împărțiți cu 4 femei diferite

Fostul model Valentina Pelinel  (38 de ani), actuala soție a lui Cristi Borcea, a adus pe lume gemene şi l-a făcut pe fostul acţionar al clubului Dinamo Cristi Borcea (49 de ani) tată pentru a opta, respectiv a noua oară. Fiecare micuţă va purta numele Maria, însă va avea şi un alt prenume, diferit, aşa cum chiar Pelinel declara într-un interviu:

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese“.

Una dintre micuţe se va numi Indira, iar cealaltă fetiţă va primi numele Rania, potrivit sursei citate. În iunie 2016, Pelinel, cea care îi devenise iubită i-a făcut un băieţel lui Borcea, pe Milan. Micuţul este cel de-al şaptelea copil al omului de afaceri.

Relațiile lui Cristi Borcea și copiii rezultați în urma lor

Cristi Borcea are acum nouă copii. Prima soţie, cu care a fost căsătorit din 1988 şi până în 2011, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii:

  • Patrick (21 de ani) şi
  • gemenii Antonia şi Angelo (15 ani).

A doua soţie, Alina Vidican, i-a dăruit doi copii:

  • pe George Alexandru (7 ani) şi
  • Gloria (5 ani), născută în 2015.

Cristi Borcea a avut o relaţie şi cu avocata Simona Voiculescu, cu care are o fetiţă, Carolyn (12 ani). De toate vârstele, cu nume românești sau sofisticate, vorbitori de limbă română mai mult sau mai puțin. Aceasta este FC Borcea! Cristi Borcea are grijă de toţi cei 9 copii, pe care îi vede frecvent şi cărora le asigură tot ce este necesar.

7 dintre cei 9 copii ai lui Borcea, alături de Cristi Borcea și Valentina Pelinel.
Cei 9 copii ai lui Cristi Borcea sunt împărțiți cu 4 femei diferite.

TOP 10 bărbați cu cei mai mulți copii

Cristi Borcea are nu mai puțin de 9 copii, nu cu aceeași femeie, aflându-se pe locul 2 în clasamanetul ”Top 10 bărbați cu cei mai mulți copii”. A fost căsătorit de 3 ori cu 3 femei diferite. De altfel, cum se întâmplă și cu alți bărbați incluși în acest clasament.

1. Nicolae Guță (11 copii)

2. Cristi Borcea (9 copii)

3. Ilie Năstase (5 copii)

4. Florin Salam (5 copii)

5. Laszlo Tokes (5 copii)

6. George Ogăraru (5 copii)

7. Adi Mutu (4 copii)

8. Zsolt Csergo (4 copii)

9. Silviu Prigoană (4 copii)

10. Ilie Dumitrescu (4 copii)