07 oct. 2022 | 20:39

Cum arată soțul Getei Sterp, de fapt. Cu ce se ocupă Sebastian Crăciunescu

Monden
Cum arată soțul Getei Sterp, de fapt. Cu ce se ocupă Sebastian Crăciunescu
Cum arata sotul Getei Sterp

Fericire mare în familia lui Culiță Sterp, după ce sora lui mai mică a decis să se căsătorească. Geta Sterp s-a măritat cu alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu. Nunta celor doi a avut loc într-un decor de vis, în Hațeg. Ce meserie ar avea cumnatul fostului concurent de la Survivor România 2021.

Cine este Sebastian Crăciunescu, soțul Getei Sterp

Duminică, 2 octombrie, Geta Sterp și partenerul ei de viață, Sebastian Crăciunescu, au făcut nunta. Cei doi amorezi și-au unit destinele într-o ceremonie superbă, ce a avut loc sub privirile emoționate ale familiei și prietenilor cei mai dragi.

Sebastian Crăciunescu este tare îndrăgostit de mireasa lui îmbujorată. Cei doi proaspăt însurăței sunt împreună de patru ani de zile, din anul 2018, iar pe rețelele sociale, soțul Getuței Sterp profită de orice ocazie pentru a-i face surorii lui Culiță cele mai frumoase și romantice declarații de iubire.

Sebastian Crăciunescu este un ginere pe sufletul mamei Geta. Deși nu sunt cunoscute informațiile privind meseria soțului Getei Sterp, mama lui Culiță Sterp le-a spus, de nenumărate ori, celor care o urmăresc în mediul online faptul că este extrem de mulțumită de noul ei ginere.

Ce i-a cerut Sebastian Crăciunescu soției sale, înainte de nuntă

Cu puțin timp înainte de nunta cu cel care urma să-i devină soț, Geta Sterp a spus că partenerul ei de viață i-a cerut să renunțe la munca dificilă cu animalele familiei, în stână.

„Sunt foarte fericită pentru că știu că o să înceapă o nouă etapă în viața mea. Dar m-am gândit că poate asta e ultima dată când vin în calea oilor și când trăiesc astfel de momente.

E fericire amestecată cu melancolie și gânduri și amintiri frumoase pe care le-am trăit cu animalele. Dacă o să mă căsătoresc, eu și viitorul soț avem alte planuri.

Mie mi-ar fi plăcut viața asta simplă, dar uneori trebuie să alegi calea mai ușoară ca să îți fie bine.” a povestit Geta Sterp în vlogul său de pe Youtube.

„Sebi a zis să nu mai ținem oi, că el nu vrea, că nu îi plac, a zis să ne axăm pe altceva. Eu și frații mei am fost crescuți printre animale, la câmp. Eu cu mama mea și Iancu am dus asta mai departe, până acum.

Eu chiar urmează să mă căsătoresc în cel mai scurt timp și am zis că toamna asta o să mai vindem din oi pentru că nu mai are cine să se ocupe de ele. Eu și mama am fost mai mult baza, Iancu a fost mai mult plecat. Eu aș fi ales să fac treaba asta toată viața, dar uneori trebuie să ne urmăm destinul.”, a completat femeia pentru sursa citată.

PlaySport
Mesajul dur al lui Serghei Mizil după ce a murit Corduneanu: „Niciunul nu spune”
Ego.ro
BOMBĂ! Cine e tânara cu care se iubește nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță. A fost ispită la Insula Iubirii
Digi24
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
Cancan.ro
Locul de poveste unde se va muta Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales va fi mai aproape de copiii săi
Stirile PROTV
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Romania TV
Alina Sorescu a dat MAREA VESTE înainte de Paşte
Capital.ro
Verdict pentru CARNEA de PUI din magazine. Toată România trebuie să afle
EVZ.ro
Ilie Năstase, viață amoroasă tumultoasă. Ar putea fi numărul 1 mondial și la femei
Adevarul
Farmacia din grădină. Rolul legumelor în prevenirea unor boli foarte grave, explicat de un renumit cercetător român
BZI.ro
Cât costă sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu? Este model american de lux, din lemn masiv – FOTO
Spynews.ro
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
ȘOC! Cum arăta Gabriela Firea acum 20 de ani. Imaginile pe care SIGUR le-ai uitat
Parteneri
Ce preț are sicriul în care a fost depus Costel Corduneanu. Este un model unicat și de lux
Redactia.ro
FOTO Și-au bătut joc de Dembele. Cum a fost ironizat și Araujo, după ce a fost eliminat de Kovacs. Cele mai tari memeuri
Digisport.ro
De ce s-au bătut, de fapt, dacii cu romanii. Motivul pentru care Traian a vrut cu orice preț să cucerească Dacia
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Digi24
Românca al cărei nume este gravat pe mașinile Tesla se luptă acum cu Elon Musk. Bolnavă de cancer, își dorește doar scuze
Digi24
Nadia Comăneci, apariție-surpriză la București. Cum și cu cine s-a afișat fosta mare gimnastă
Unica.ro
Harry rămâne fără protecție în Marea Britanie. Care este decizia judecătorilor
EVZ.ro
Un cățel de usturoi seara. Cum se consumă și la ce ajută
Spynews
Decizie pentru cei care au TELEFOANE MOBILE. Klaus Iohannis tocmai a promulgat NOUA LEGE
Capital.ro
Perioada ideală pentru a planta castraveți | Lucrurile de care trebuie să ții cont pentru o producție prosperă
Antena 3
Și-a părăsit soțul pentru cel mai bun prieten al lui. Anunțul făcut acum la doar câteva luni de la divorț: „Plătim pentru orice...”...”
Avantaje
LOVITURĂ pentru milioane de PENSIONARI! Adevărul despre CREȘTEREA PENSIILOR! E ȘOCANT
Mediaflux
Ancuța Popoviciu va judeca în continuare cazul lui Vlad Pascu! Decizia de suspendare a fost amânată de CSM
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O ispită de la Insula Iubirii apare în cel mai recent videoclip de la Tzanca Uraganu. Livia nu este la prima apariție de acest gen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro