Cum arată soția lui Mircea Bravo. Vloggerul s-a căsătorit în secret, la Cluj

Cum arată soția lui Mircea Bravo. Vloggerul s-a căsătorit în secret, la Cluj
Cum arata sotia lui Mircea Bravo

Nuntă mare în lumea vloggerilor din România. Mircea Popa, cunoscut în mediul online sub numele de Mircea Bravo, s-a căsătorit cu aleasa inimii sale, Georgiana. Cei doi au avut parte de o cununie discretă, departe de ochii curioșilor, în inima orașului Cluj-Napoca. Cum arată frumoasa lui mireasă.

Cine este Georgiana, soția lui Mircea Bravo

Joi, 16 iunie, Mircea Bravo a spus cel mai important DA al vieții sale, atunci când s-a însurat cu Georgiana, femeia care l-a convins să se așeze la casa sa. Vloggerul și partenera lui și-au unit destinele într-o ceremonie restrânsă, departe de ochii presei și a celor curioși.

După numai un an de relație, Mircea Bravo s-a convins de faptul că frumoasa Georgiana este femeia alături de care vrea să-și petreacă tot restul zilelor, motiv pentru care au ales să se căsătorească și să devină, oficial, o familie.

Binențeles, tanti Lenuța, bunica vloggerului, nu putea lipsi de la cel mai important eveniment din viața lui Mircea Bravo. Vloggerul și iubita lui s-au căsătorit civil, iar ceremonia a fost oficiată de primarul Clujului, Emil Boc.

„Să știți că bărbatul din dreapta sunt eu iar în stânga e Georgiana…soția mea. Ieri ne-am căsătorit și vreau să vă mulțumesc că m-ați susținut mereu și acum am cu cine să împart energia pozitivă pe care mi-o trimiteți de fiecare dată.”, a scris Mircea Bravo pe rețelele sociale.

Ce meserie are soția lui Mircea Bravo

Georgiana Popa, soția lui Mircea Bravo, este originară din Bistrița și a urmat facultatea la Cluj-Napoca, acolo unde, în prezent, este și cadru universitar. Cei doi miri s-au cunoscut acum un an de zile, printr-o cunoștiință comună, iar de atunci au rămas împreună.

Acum trei luni de zile, Mircea Bravo a fost invitat în cadrul podcastului GALBEN, unde a vorbit despre relația sa cu frumoasa Georgiana.

„Am o relație de aproape un an. Am avut înainte o relație lungă, dar înainte să încep țoată treaba asta cu online-ul. La liceu și facultate, a fost de aproximativ 5-6 ani.

Părinții mei sunt foarte atenți, mă întreabă numai cum mă simt daca mă văd cu cineva, cum sunt, cum mă înțeleg. Nu sunt genul care să întrebe când îmi vii cu nepoți. Sunt foarte cuminți cu mine.

Iubita mea e o fata la care țin. E o fată care lucrează în domeniul universitar și ne-am cunoscut printr-un amic comun. E profesoară, nu câștigă o sumă ridicată.

Aș putea să o implic în procesul de creație în măsură în care se simte confortabilă, e vorba despre ea”, a spus Mircea Bravo la podcastul GALBEN de pe YouTube, acum trei luni.