Nuntă surpriză în showbizul românesc. Se căsătoresc mâine, după o relație de un an

Nuntă surpriză în showbizul românesc. Se căsătoresc mâine, după o relație de un an
Nunta surpriza in showbizul romanesc. Se casatoresc maine, dupa o relatie de un an

Cunoscutul vlogger român Mircea Popa, cunoscut în lumea virtuală drept Mircea Bravo, își încheie joi viața de burlac. El se va căsători cu aleasa inimii sale, Georgiana, mai tânără cu opt ani decât el, cu care a ales să-și petrească restul zilelor.

Mircea Popa, alias Mircea Bravo, își pune mâine pirostriile

Mircea Popa a confirmat pentru cititorii impact.ro că a ales să facă marele pas în viață, dar a evitat să ofere prea multe amănunte. El a precizat că e vorba despre viața sa privată, pe care dorește să o țină cât mai departe de ochii iscoditori ai opiniei publice.

„Am anunțat deja că mă însor. O voi face mâine, în compania unei domnișoare la care țin foarte mult, încă nemăritată!”, a precizat el pentru playtech.ro.

El a adăugat și amănuntul că noua sa parteneră de viață nu este din aceeași breaslă profesională cu el.

„Am evitat, din fericire acest lucru!. În breasla noastră, când doi se află în același loc iese inevitabil scandal!”, a mai spus îndrăgitul vlogger.

Aleasa inimii lui Mircea Bravo este, potrivit presei locale din Cluj, cadru universitar. Cei doi s-ar fi cunoscut în urmă cu ceva mai bine de un an, iar Mircea, fire impetuoasă, cum se autocaracterizează a reușit să-i cucerească repede inima viitoarei sale alese.

Georgiana este de loc din Bistrița, dar ca și viitorul ei soț și-a făcut studiile universitare în cel mai important oraș al Ardealului, Cluj Napoca.

Nu este foarte clar nici amănuntul conform căruia cei doi vor face o nuntă mare, ca-n povești, sau dacă au ales varianta redusă, cu participarea părinților, rudelor și a celor mai apropiați prieteni.

Vedeta noastră nu  a dorit să ofere amănunte despre nunta sa, precizând doar că va fi una după „gustul mirilor”. De asemenea, Mircea Bravo a evitat să vorbească și despre locul unde vor petrece cei doi tineri căsătoriți așa numita lună de miere.

Aleasa inimii sale se numește Georgiana, e cadru universitar și mai tânără cu opt ani decât viitorul ei soț

Pe de altă parte, Mircea Popa a găsit totuși timpul necesar să dea o fugă, în urmă cu câteva zile, la partenera sa tradițională de scheciuri, Elena Moldovan, cunoscută de o țară întreagă drept tanti Lenuța, sau cea mai grozavă bunică a românilor.

Aceasta a împlinit 75 de ani, așa că Mircea și unii dintre colaboratorii săi au ales să meargă acasă la sărbătorită, în inima Ardealului, în comuna clujeană Chinteni, ca să o felicite de ziua acesteia.

Având câteva milioane de admiratori constanți pe rețele sociale, Mircea Popa a reușit în ultimii ani să se impună atenției semenilor săi. Scheciurile propuse de el și câțiva colaboratori apropiați au început să aibă priză din ce în ce mai mare la public, ceea ce i-a adus nu doar notorietate, dar și bani frumoși.

Doar în 2019, ultimul an înainte de declararea oficială a pandemiei de COVID-19, Bravo Productions, firma sa, anunța un profit de 1,3 milioane de lei.

Marea sa reușită a stat însă în faptul că a reușit să-și atragă fani necondiționați și din rândul celor cu vârste de până în 20 de ani, dar și din rândul publicului de peste 40 sau chiar 50 de ani, performanță greu de egalat de concurență.

În ultima perioadă de timp el și noua sa „parteneră”, tanti Lenuța, fac furori în reclamele construite în favoare unei anumite companii de retail.