Cum arată sora lui Mario Fresh. Puțini oameni au văzut-o până acum, dar toți au întors capul după ea la un eveniment

Cum arată sora lui Mario Fresh. Puțini oameni au văzut-o până acum, dar toți au întors capul după ea la un eveniment
Cum arată sora lui Mario Fresh

Mario Fresh și Raluca Gălățanu, sora lui, au atras privirile la un eveniment monden din Capitală, iar cei care nu au știut că cei doi sunt frați au crezut că tânăra este noua lui iubită.

Cum arată sora lui Mario Fresh

Cei doi frați și-au făcut apariția la evenimentul monden ținându-se de mână, potrivit cancan.ro. Au fost însă nevoiți să plece destul de repede, deoarece sora artistului nu purta masca de protecție, astfel că cei responsabili cu paza s-au sesizat rapid.

Ei au purtat ținute sport, iar artistul s-a purtat cu mare grijă cu sora sa. La același eveniment și-a făcut apariția și Alexia Eram, despre care mulți spun că artistul s-ar fi despărțit.

Mario Fresh este foarte mândru de sora lui, considerând-o un adevărat model pentru el. Cei doi au o conexiune foarte bună, iar sora sa este un adevărat sprijin pentru el.

„Nu sunt foarte bun la textele siropoase și nici nu vreau să fiu. Doar vreau să vă spun că fata asta, este cea mai puternică și are cel mai frumos suflet posibil. Este modelul meu de “AȘA DA” și sunt cel mai norocos om din lume că ea e sora mea. Mereu când simt că nu mai pot, doar trebuie să mă gândesc la ea și prind putere instant”, a scris Mario Fresh pe Instagram.

De altfel, în copilărie, cei doi au făcut cursuri de muzică, au participat împreună la mai multe festivaluri și au și câștigat o mulțime de premii. Cei doi au participat și la Mamaia Copiilor, sub numele de Blue Angels, unde au câștigat unul dintre premii.

Apoi, Mario Fresh a participat la emisiunea Românii au talent, în 2011, reușind să ajungă până în semifinale și să ajungă apoi un artist cunoscut. În ce o privește pe sora sa, Raluca, aceasta s-a mutat în Dubai ca să aibă succes pe plan profesional.

Ce a dezvăluit Mario Fresh despre Alexia Eram

Despre Mario Fresh s-a tot vehiculat că s-ar fi despărțit de iubita sa, Alexia Eram, după ce aceasta a fost văzută mai mult singură pe rețelele de socializare. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat despărțirea, recent, Mario Fresh a vorbit despre Alexia Eram și despre cum l-a cucerit aceasta.

”Prin naturalețea ei. Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal. Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri.

Am foarte mare încredere în ea, chair dacă merge în cea mai plină sală de băieți. Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, spunea Mario Fresh în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI