Mario Fresh, noua vedetă de la Antena 1. Unde va apărea fostul iubit al Alexiei Eram

Mario Fresh, noua vedetă de la Antena 1. Unde va apărea fostul iubit al Alexiei Eram
Mario Fresh, noua vedetă de la Antena 1

Mario Fresh intră în televiziune. Iubitul Alexei Eram a semnat cu Antena 1 și urmează să apară la o celebră emisiune în curând.

Mario Fresh, noua vedetă de la Antena 1

Mario Fresh va putea fi văzut pe micile ecrane, într-o ipostază cu totul nouă. Iubitul Alexiei Eram a semnat un contract cu Antena 1, care îl va aduce în fața publicului așa cum nu l-a mai văzut niciodată.

Cântărețul pe care Alex Velea l-a făcut celebru va participa la Splash! Vedete la apă, care începe pe 13 august.

Mai multe vedete își vor demonstra abilitățile la săriturile în apă, dar își vor învinge și cele mai mari temeri. Emisiunea va fi difuzată în fiecare vineri și sâmbătă și vedetele vor fi nevoite să sară de înălțimi care pot ajunge și la 10 metri.

Printre alții, la Splash! Vedete la apă participă și Margherita de la Clejani, care a postat mai multe clipuri pe Instagram, de la filmări. În imagini apar și Cristian Pulhac, Fachiru de la Perișu și Radu Itu.

Mario Fresh a postat o fotografie alături de Giani Kiriță și Cătălin Cazacu, iar în descrierea fotografiei, iubitul Alexiei Eram le cerea fanilor să le țină pumnii în noua provocare de care vor avea parte.

Romică Țociu și Paula Chirilă vor fi cei care prezintă emisiunea alături de Răzvan Fodor, Anna Lesko și Ramona Olaru.

Cine sunt jurații

Printre jurați se numără Iulia Albu, Jean de la Craiova și Nea Mărin.

 „Nu puteam să primesc propunerea de a prezenta Splash! Vedete la apă altfel decât cu mult entuziasm. Show-ul îmi place, l-am urmărit, iar acum, făcând parte din el pot să vă confirm că sunt trăiri unice, emoţie multă, adrenalină cât cuprinde, dar şi multă distracţie.

La cât sunt eu de sociabilă, o să îi molipsesc pe toţi cu energia mea. Ştiu să înot, nu îmi e frică de apă deloc, iubesc adrenalina, dar dacă mă gândesc bine, uneori la înălţime mă mai ia cu tremurat, aşa un pic!

Va fi amuzant să urc alături de concurenţi, pe trambulina de la 10 m!”, a declarat Ramona Olaru, asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani.

Pe de cealaltă parte, Anna Lesko abia așteaptă să fie jurată. Chiar dacă până acum era la Pro Tv, acolo unde gătea la matinalul Vorbește Lumea, vedeta a venit la Antena 1 pentru a lua parte la Splash! Vedete la apă.

 „Am fost foarte entuziasmată atunci când mi s-a propus să fiu co-prezentator la Splash! Vedete la apă. E o emisiune plină de emoţie şi de adrenalină, care mi se potriveşte!

Abia aştept să cunoaştem vedetele care vor concura, pentru că sunt convinsă că vom descoperi împreună în ei nişte oameni absolut normali, cu frici, fobii şi dorinţa de a-şi depăşi limite poate neştiute nici de ei. Abia aştept să înceapă aventura!”, a spus Anna Lesko.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI