Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Marius Lăcătuș. Atrage toate privirile cu frumusețea ei

Cum arată fiica lui Marius Lăcătuș?

Cum arată acum fiica fostului mare fotbalist Marius Lăcătuș? Tânăra este superbă și s-a transformat într-o adevărată femeie. Care este povestea tristă din spatele tabloului superb de familie?

Cum arată fiica lui Marius Lăcătuș?

Marius Lăcăuș s-a remarcat prin talentul său, dar și ambiția și dorința de a deveni cineva în lumea fotbalului. Toți cei care îl cunosc și l-au idolatrizat de-a lungul anilor se referă la el ca „Fiara”. Cu toate astea, este topit după fiica sa și a avut dintotdeauna o viață personală extrem de liniștită, nefiind în concordanță cu mulți colegi de-ai săi de breaslă.

Alexandra Lăcătuș a împlinit 25 de ani și seamănă perfect la caracter cu tatăl său. Fosta emblemă a Stelei este căsătorit cu Mariana de peste 30 de ani și trăiește o poveste de dragoste superbă care ar putea fi un exemplu pentru cuplurile tinere. Fiica lor este absolventa Facultății de Artă Dramatică din Madrid și a ales să locuiască acolo și după terminarea studiilor.

Alexandra, fiica lui Marius Lăcătuș
Alexandra, fiica lui Marius Lăcătuș

S-au luptat luni bune pentru a întregi familia

Cu toate că mulți spun că are privirea tatălui, puțini știu că aceasta a fost înfiată în anul 2000, pe când avea doar 5 ani. Marius și Mariana s-au căsătorit în anul 1989, iar după nuntă au început să-și dorească un rod al iubirii lor. Din păcate, soția fostului fotbalist nu a putut rămâne însărcinată. Lăcătuș a dus-o pe cea pe care o iubea la cei mai buni doctori din România și din străinătate, dar niciunul nu le dădea vreo șansă ca cei doi să devină părinți.

În cele din urmă, au decis să facă pasul cel mare și să înfieze un copil – pe Alexandra. După ce s-au luptat luni întregi cu birocrația, au reușit în cele din urmă să-și întregească familia și să o aducă pe micuță în căminul lor. Alexandra are o relație extrem de bună cu ambii părinți, deși locuiește departe de ei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI