Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Roberta Anastase. A ajuns într-o situație dificilă, după ce a renunțat la politică pentru familie

Cum arată și cu ce se ocupă astăzi Roberta Anastase. A ajuns într-o situație dificilă, după ce a renunțat la politică pentru familie
Cum arata astazi Roberta Anastase, fostul lider al Camerei Deputatilor

Roberta Anastase este transformată în totalitate, după concediul de maternitate din 2015. În plus, actualul deputat PNL și fostul președinte al Camerei Deputaților pare să traverseze o perioadă dificilă din viața sa. Aceasta nu o duce prea bine pe plan financiar după ce a renunțat la politică pentru familie.

Roberta Anastase are mari probleme cu banii. Cum arată și cu ce se ocupă astăzi fotul președinte al Camerei Deputaților?

Roberta Anastase are probleme cu banii
Roberta Anastase are probleme cu banii

Chiar dacă meseria de parlamentar este una extrem de bine plătită, Roberta Anastase nu trece pritr-o perioadă tocmai bună din punct de vedere financiar. Mai mult, potrivit unor surse, fostul lider PDL ar fi cheltuit deja 17.000 de euro din banii primiți de la botezul fiului său, în anul 2016.

Nici afacerea soțului său, Victor Farca nu este una tocmai înfloritoare. Aceasta deține o firmă micuță specializată în fabricarea de construcții metalice, iar veniturile încasate sunt unele destul de modeste.

Roberta Anastase a intrat în politică în 1994, în fostul FSN, ea activând la organizaţia de tineret a partidului. Odată cu dezmembrarea FSN-ului, s-a înscris în Partidul Democrat, pe atunci condus de Petre Roman. În 2004 a fost aleasă deputat PD de Prahova, funcţie din care demisionează în 2007 întrucât câştigă un mandat de europarlamentar.

Roberta Anastase este prima femeie care a deținut funcția de Președinte al Camerei Deputaților ( a III- a poziție în stat dupa Președintele statului și Presedintele Senatului) fiind totodată și cea mai înaltă funcție deținută vreodată de o femeie în România.

Între timp, fostul președinte al Camerei Deputaților a devenit și mama unui băiețel. Roberta Anastase în aprilie 2015 un băiețel de nota zece. „Îmi doresc foarte mult un copil. În final, îţi rămân alături soţul, părinţii şi copiii”, declara pe atunci Roberta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI