Cum arată și cu ce se ocupă acum Iulia Frățilă. Ce s-a ales de prima asistentă TV din România

Cum arată și cu ce se ocupă acum Iulia Frățilă. Ce s-a ales de prima asistentă TV din România
Iată cum arată și cu ce se mai ocupă acum Iulia Frățilă

Am aflat cu ce se mai ocupă Iulia Frățilă, prima asistentă TV din România! Făcea ravagii cu frumusețea ei în urmă cu mai bine de 20 ani, când telespectatorii erau seduși de naturalețea blondei cu picioare care parcă nu se mai terminau.

Iată cum arată și cu ce se mai ocupă acum Iulia Frățilă

Frumoasa Iulia Frățilă a împlinit recent 44 de ani, iar petrecerea a fost în America, acolo unde locuiește deja de câțiva ani buni, împreună cu soțul său, Radu Runcanu. Iulia Frățilă a renunțat definitiv la televiziune, însă are o diplomă în psihologie și lucrează în prezent la un centru pentru copii bolnavi de autism din Texas.

Considerată prima asistentă tv din România, după apariția în emisiunile lui Florin Călinescu sau Mihai Călin, Iulia a ieșit din televiziune în 2008, când a fost diagnosticată cu mastoză fibrochistică.

Cum arată și cu ce se ocupă acum Iulia Frățilă
Cum arată și cu ce se ocupă acum Iulia Frățilă

Ajută copii bolnavi de autism

„Am început să lucrez în televiziune din plăcere, însă de-abia când m-am oprit am realizat că îmbolnăvirea mea a fost, pe undeva, o formă de revoltă a organismului împotriva situaţiei în care mă aflam: eram mereu contracronometru, ajunsesem să mă simt castrată emoţional fiindcă un contract mă obliga să fac emisiuni şi să spun lucruri în care nu credeam”, povestea Iulia în 2011.

Iulia a reușit să învingă boala, ajutată enorm și de soțul ei, care i-a fost aproape în tot acest timp. S-a mutat în Spania, deoarece era foarte atașată de această țară. Acolo și-a petrecut luna de miere, dar acolo a și învins boala, într-o clinică.

În urmă cu câțiva ani, Iulia Frîțilă s-a decis să schimbe din nou peisajul, așa că și-a luat soțul și împreună s-au stabilit în America. S-a stabilit în Texas, unde ajută copiii cu autism să aibă șanse la o viață cât mai aproape de normal.

Ieri, Iulia a împlinit 44 de ani, fiind felicitată de foarte mulți prieteni virtuali. Fiind foarte mulțumită cu ce se ocupă acum, fosta asistentă tv, implicată încă din 2011 în proiectul sprijinirii copiilor afectați de autism, și-a oferit gratuit serviciile și copiilor din România diagnosticați cu autism, pe perioada pandemiei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI