Cum arată Serena Williams în costum de baie, de fapt. Adevărul despre corpul ei

Cum arată Serena Williams în costum de baie, de fapt. Adevărul despre corpul ei
Serena Williams a fost fotografiată la plajă. Cum arată sportiva

Serena Williams a fost surprinsă în costum de baie! Sportiva s-a decis să se bucure de o zi de relaxare alături de familia ei și nu s-a temut să își expună formele generoase. Bineînțeles, aceasta a fost surprinsă în ipostaze inedite, așa că fanii s-au bucurat să vadă cum arată, de fapt.

Cum arată, de fapt, Serena Williams în costum de baie

La doar câteva zile după ce a fost eliminată de la Roland Garros, sportiva a fost surprinsă alături de familia sa bucurându-se de o zi la plajă în sudul Franței, așa că toată lumea a văzut cum arată Serena Williams în costum de baie. Aceasta nu se teme să își expună corpul și să îmbrace piese ce o pun în valoare.

Serena Williams a îmbrăcat un costum de baie dintr-o piesă și s-a bucurat de o zi de relaxare alături de fiica ei în vârstă de 3 ani, Olympia, dar și alături de soțul său, Alexis Ohanian. Chiar dacă nu s-au asortat cu micuța sa, cei trei s-au bucurat extrem de tare de faptul că petrec timp împreună și sportiva a demonstrat că arată extrem de bine îmbrăcată sumar, punându-și în evidență formele generoase. Fotografiile cu aceasta pot să fie văzute aici.

Serena Williams a trecut prin momente grele: ‘Mă întrebam dacă pot să câștig arătând așa’

Jucătoarea de tenis s-a luptat mulți ani cu imaginea sa. Aceasta s-a comparat mult timp cu Venus Williams, dar, sora ei, Yetunde, ce a decedat în 2003, a ajutat-o să înțeleagă că este important să își iubească formele generoase și să nu se mai uite la cum arată alte persoane.

„Chiar mă luptam cu modul în care arătam, iar ea mi-a zis: ‘Știi, toată lumea este diferită. Nu ești Venus și nu vei fi niciodată Venus. Nu o să ai niciodată corpul la fel ca ea, iar acest lucru este OK. Nu o să ai înălțimea ei, iar acesta este un lucru bun. Nu există nimic în neregulă aici. Ești frumoasă. Ai o față frumoasă.’

A fost bine pentru că am învățat această lecție, ea mi-a dat o lecție despre viață. Nu avea legătură cu Venus. Nu era deloc despre ea. Sportivele nu arătau ca mine. Mai ales cele ce erau de top. Nimeni nu semăna cu mine. Mă întrebam dacă puteam să câștig arătând așa. Mi-am dat seama că pot să o fac, trebuia doar să învăț că este în regulă să nu arăt la fel ca Venus.”, a povestit sportiva în trecut.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI