Cum arată Sandra Bachici, la doi ani după ce s-a căsătorit cu Adi Mutu. Soția i-a dăruit între timp un băiețel

Adrian Mutu este extrem de fericit alături de Sandra Bachici

Sandra Bachici continuă să facă furori cu pozele pe care le postează pe rețelele de socializare. Soția lui Adrian Mutu are un fizic de invidiat și îl face extrem de fericit pe fostul decar al echipei naționale de fotbal a României, căruia între timp i-a dăruit și un băiețel.

Adrian Mutu este extrem de fericit alături de Sandra Bachici

Sandra Bachici a câștigat Miss România Fashion TV la vârsta de doar 17 ani, iar la un moment dat a avut o relație cu fotbalistul Laszlo Sepsi. Cei doi s-au logodit, însă relația lor nu a durat și au luat-o pe drumuri separate.

Vedeta s-a îndrăgostit de Adrian Mutu, care în cele din urmă a luat-o de soție. Cei doi au împreună un băiețel, pe Tiago, iar fostul atacant al naționalei este extrem de fericit, după cum se poate observa din fotografiile pe care cei doi le postează pe rețelele de socializare.

 

Sandra Bachici este cea de-a treia soție a lui Adi Mutu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017.

„Mama lui Adi nu o place pe Sandra. Consideră că nu este femeia potrivită pentru el. Ea este încă un copil, iar femeile din viaţa fiului ei au fost puternice, pe picioarele lor. Totuşi, ea îşi iubeşte fiul prea mult, aşa că preferă să nu se implice, fiind o femeie discretă şi cu bun simţ”, a declarat în urmă cu mai mulți ani un apropiat al cuplului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI