Cum arată Rania, fiica lui Adi Cristea cu Denisa Nechifor, la 13 ani. E superbă!

Cum arată Rania, fiica lui Adi Cristea cu Denisa Nechifor, la 13 ani. E superbă!
Cum arata Rania, fiica lui Adi Cristea cu Denisa Nechifor, la 13 ani

Denisa Nechifor este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase și apreciate vedete din România. Blondina este o mămică model, deși mărturisește că nu este cel mai ușor lucru din lume să ai un copil adolescent. Cum arată astăzi fiica Denisei și a lui Adi Cristea. Fostul fotbalist este tare mândru de moștenitoarea sa.

Cum arată fiica de 13 ani a Denisei Nechifor

Invitată, de curând, în platoul celor de la Star Matinal, Denisa Nechifor a vorbit despre provocările pe care le înfruntă în postura unei mame de adolescente. Fiica ei și a „Prințului” Adi Cristea a crescut și este o adevărată domnișoară. Rania are 13 ani și moștenește frumusețea celei care i-a dat viață.

Fosta parteneră de viață a lui Adi Cristea are o relație specială cu fiica ei, cele două fiind bune prietene. Deși a ajuns la o vârstă unde anturajul este important de verificat, iar părinții se îngrijorează de activitățile copiilor lor, Denisa Nechifor se consideră a fi o mamă destul de permisivă, iar Rania este o tânără cuminte și ascultătoare.

,,Eu am avut toată libertatea când eram de vârstă fiicei mele. Nu îi dau foarte multă libertate pentru că trăim alte vremuri, iar eu eram puțin mai matură atunci. O las și eu să facă anumite lucruri, însă nu ce făceam eu când eram de vârstă ei.

Eu pe vremea accea mergeam la discotecă. Cu bunica ei are mai multă libertate, însă Rania nu are pretenții din acestea, ea vrea sa se ducă cu copiii la mall sa mănânce ceva și sa meargă în parc, atât”, a declarant Denisa Nechifor la Antena Stars.

Ce spune Denisa Nechifor despre anturajele adolescenților din ziua de azi

Deși are încredere totală în fiica ei, frumoasa afaceristă Denisa Nechifor mărturisește că se îngrijorează atunci când aude tot felul de cazuri cutremurătoare în care adolescenții au probleme, fiind conștientă de faptul că Rania se află la o vârstă „periculoasă”, când tentațiile sunt mult mai mari decât atunci când ești adult.

,,Ți-e foarte frică, ți-e frică de anturaje, de droguri, de alcool. Fetele fac sex de la 13 ani, fetiță mea are fix 13 ani. Am auzit multe cazuri.

Noi avem un grup de prieteni și atunci când intră cineva nou ne uitam și analizăm sa vedem cine este, cum este. Eu am crescut într-un oraș mic, la țară, însă aici în București este ceva.”, a completat tânăra mămică la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI