Cum arată primul soț al Andreei Marin. De ce a divorțat vedeta de Gheorghiță după doar trei ani de căsnicie

Cum arată primul soț al Andreei Marin. De ce a divorțat vedeta de Gheorghiță după doar trei ani de căsnicie
Cum arăta primul soț al Adreei Marin?

Majoritatea fanilor Zânei știu de relațiile cele mai cunoscute ale sale, dar puțini știu de primul bărbat care a dus-o pe aceasta la altar. El se numește Gheorghiță și a fost primul soț al cunoscutei prezentatoare de televiziune.  Cum arată acesta și care sunt cele mai picante detalii din căsnicia lor eșuată?

Gheorghiță, primul soț al Andreei Marin

Majoritatea românilor știu de povestea de iubire dintre Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. sau dintre Zâna Surprizelor și frumosul turc, dar puțini cunosc primul mariaj al vedetei. Cristian Gheorghiță a fost primul bărbat care i-a deschis apetitul divorțurilor Andreei Marin, au spus gurile rele de-a lungul timpului. Zâna și Cristian, director de marketing Prima TV în 2014, s-au căsătorit în anul 1995, pe când ea avea doar 21 de ani. Din păcate, mariajul lor s-a încheiat rapid și nici nu au păstrat legătura. După relația cu Cristi, Andreea Marin s-a recăsătorit cu Ștefan Bănică, iar omul de afaceri și-a refăcut viața alături de ală femeie. În prezent, Gheorghiță are un copil, este fericit și își trăiește viața în liniște.

„Unul din cele mai dificile momente din viață ei a fost despărțirea de soțul ei, Cristi. A fost aproape distrusă. Lumea pe care și-o clădise alături de bărbatul pe care-l iubea se prăbușise. Brusc, viața părea să-și fi pierdut orice sens. Realizările profesionale păreau inutile atâta timp cât nu împărtășea satisfacțiile cu persoană iubita.Ce a ajutat-o să depășească această perioada grea a fost dragostea ei pentru viață”, a mărturisit o prietenă apropiată de-a Andreei Marin, pentru wowbiz.ro, în urmă cu mulți ani.

Cristian Gheorghiță, primul soț al Andreei Marin
Cristian Gheorghiță, primul soț al Andreei Marin

Andreea Marin, despre ultimul divorț

”Nu poate fi ușor, dar nici nu cred în soluția unui cuplu care nu împărtășește aceleași valori și sentimente, pe termen lung. Doar prezența fizică a ambilor părinți acasă nu e de ajuns. Sigur, nu e o soluție ideală ca fiecare să își vadă de drumul său, dar poate fi, în final, o soluție mai bună decât cea despre care tu îmi vorbeai, compromisul. Violeta știe că are doi părinți care o iubesc, o sprijină și comunică de dragul ei, fiind acolo la nevoie. Asta e important”
Andreea Marin (Sursa: viva.ro)