Andreea Marin și-a topit fanii cu aceste imagini. Pe cine alintă vedeta zi de zi VIDEO

Andreea Marin și-a topit fanii cu aceste imagini. Pe cine alintă vedeta zi de zi VIDEO

Andreea Marin le-a topit inima fanilor săi, după ce le-a arătat pe cine alintă, zi de zi. Și nu, nu este vorba despre iubitul vedetei, iar „zâna” le-a oferit imagini memorabile celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele sociale. Chiar dacă a mai rămas puțin timp până la Crăciun, aceasta își face mereu timp să le împărtășească și fanilor dintre micile sale momente, care i-au făcut ziua.

Andreea Marin și-a topit fanii cu aceste imagini

De curând, Andreea Marin le-a arătat fanilor cât de mult își iubește animalul de companie, aceasta fiind și mămică de pisică. Vedeta și-a filmat felina, în timpul unei sesiuni de joacă, iar imaginile au ajuns rapid pe contul său de Instagram. Pe lângă miile de aprecieri primite, aceasta a primit foarte multe comentarii din partea internauților.

Andreea Marin și-a topit fanii cu aceste imagini. Pe cine alintă vedeta zi de zi VIDEO
Andreea Marin le-a arătat fanilor ei de pe Instagram pe cine alintă în fiecare zi

Mulți dintre cei care o îndrăgesc pe Andreea Marin i-au dezvăluit acesteia că sunt, la rândul lor, posesori de pisici, dar și cum procedează atunci când doresc să petreacă timp cu animaluțele. „Alintul intruchipat”, a scris Andreea Marin, în dreptul filmulețului pe care l-a publicat miercuri, pe contul său de Instagram și care poate fi urmărit și în continuare.

Pe cine alintă vedeta zi de zi VIDEO

Cea cunoscută și ca „Zâna Surprizelor”, datorită emisiunii pe care a prezentat-o timp de foarte mulți ani, le-a oferit internauților în mod clar o mare bucurie, imaginile fiind pe placul tuturor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

De curând, vedeta a dezvăluit și ce va face în acest an, pentru a marca așa cum se cuvine Sărbătorile. Andreea Marin va petrece atât Crăciunul, cât și noaptea dintre ani, în compania iubitului său, Adrian Brâncoveanu, alături de care are o relație de peste trei ani.

„Revelionul îl facem aici, în România, acasă, și poate undeva la munte. Încă nu am hotărât. Dar nu voi pleca departe de casă. Se adună dorința de peste an de a fi acasă, având în vedere că sunt atât de mult plecată și aceasta e bucuria mea”, a dezvăluit Andreea Marin, potrivit libertatea.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI