Cum arată pisica fără păr și fără ochi. Stăpâna ei o iubește la nebunie. Imagini cu impact emoțional

Cum arată pisica fără păr și fără ochi. Stăpâna ei o iubește la nebunie. Imagini cu impact emoțional
Cum arată pisica fără păr și fără ochi. Stăpâna ei o iubește la nebunie. Imagini cu impact emoțional

Animalul unic, care locuiește alături de familia sa în Maine a devenit o senzație pe Instagram, având 80,000 de urmăritori. Pisica a fost adoptată când avea doi ani. Imaginile cu Jasper nu par a fi reale dar animalul chiar există.

Cum arată pisica fără păr și fără ochi. Stăpâna ei o iubește

La prima vedere, imaginile cu pisica par ireale, desprinse din filmele de groază. Însă ele nu sunt trucate, iar Jasper este cât se poate de real, fiind o pisică ca oricare alta. Chiar dacă lui Jasper îi lipsesc părul și ochii, fanii de pe Instagram consideră că este chiar drăguț.

Kelli, stăpâna acestui animal simpatic este din Maine și povestește toată dramă prin care a fost nevoită să treacă alături de pisica ei, rămasă fără păr și fără ochi. Bietul motan a fost diagnosticat cu ulcer cornear în luna noiembrie a lui 2013 , iar doctorii nu au avut altă soluție decât să-i îndepărteze inițial ochiul drept, iar după 5 ani, patrupedul a rămas fără ambii ochi.

Stăpâna pisicii este optimistă

Cu toate acestea, stăpâna pisicii este optimistă, iar medicii veterinari au liniștit-o. Doctorii i-au spus că nu au motive să creadă că motanul nu va mai trăi măcar zece ani de acum înainte. Kelli a primit motănelul cadou de Crăciun, cu 11 ani în urmă, dragostea sa pentru pisicile fără păr fiind cunoscută de prieteni. În ciuda faptului că pe parcurs a întâmpinat greutăți, Kelli nici nu se gândește să renunțe la Jasper, din cauza aspectului sinistru și a dificultăților de îngrijire a acestuia.

Chiar dacă Jasper nu vede absolut nimic, acesta s-a obișnuit destul de repede cu noul stil de viață, iar stăpâna sa este impresionată de cât de bine se poate descurca, în situația de față. Pisica fără păr și ochi se bucură de un succes imens pe Instagram, unde peste 80.000 de persoane o urmăresc cu mare interes.

Pisică sfinx fără ochi
Jasper, pisica fără păr și fără ochi

Pisica Sfinx

Jasper este o pisică din rasa Sfinx. Această rasă de pisici fiind cunoscută pentru lipsa părului, a fost creată în 1960 prin împerecherea selectivă pentru persoanele cu alergii la părul de pisică. Deși îi lipsește blana, pisica din rasa Sfinx poate avea diferite culori de piele. Pisicile Sfinx au corpul musculos, pielea ridată, ochii mari și mustățile pot fi prezente la unele pisici sau să lipsească la altele.

Spre mirarea multora, această rasă de pisici nu a apărut în Egipt. Prima pisică a apărut în mod natural, datorită unei mutații în Toronto Canada.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI