Cum arată Oana Mizil după altercația cu Marian Vanghelie. Primele imagini cu cei doi, după tot scandalul creat

Cum arată Oana Mizil după altercația cu Marian Vanghelie. Primele imagini cu cei doi, după tot scandalul creat
Primele imagini cu Oana Mizil, dupa conflictul cu Marian Vanghelie

Scandalul dintre Oana Mizil și Marian Vanghelie pare să nu se mai încheie. Cum arată acum partenera de viață a fostului primar al sectorului 5 din Capitală. Cum au fost surprinși cei doi parteneri pe litoralul românesc. Imaginile de după scandal spun totul.

Primele imagini cu Oana Mizil, după conflictul cu Marian Vanghelie

Au trecut câteva zile de când Oana Mizil și Vanghelie au fost protagoniștii unui scandal de zile mari. Concubina fostului primar al sectorului 5 din București a ajuns la spital, în urma unui conflict cu partenerul ei de viață.

Deși, inițial, bruneta a fost cea care a anunțat autoritățile că a fost victima unei agresiuni fizice din partea iubitului ei, cerând ordin de restricție împotriva acestuia, în cele din urmă Oana Mizil și-a retras plângerea, spunând că a fost vorba de o neînțelegere la mijloc.

Acum cei doi par să fi revenit la sentimente mai bune. Iubirea ar fi învins, în cele din urmă, în cazului cuplului Marian Vanghelie – Oana Mizil. Cei doi parteneri au fost surprinși, în acest weekend, într-o escapadă romantică pe litoralul românesc.

Fotoreporterii de la Gândul i-au surprins pe cei doi în timp ce se plimbau pe faleză, bucurându-se de o cină romantică la un restaurant de lux din stațiunea Mamaia din Constanța, dovada că s-au împăcat, iar acum cei doi parteneri se înțeleg mai bine ca niciodată.

Marian Vanghelie, reacție violentă la adresa lui Bogdan Diaconu

Marian Vanghelie neagă existența unei posibile relații între Oana Mizil și Bogdan Diaconu, după ce fostul edil a citit un schimb de mesaje între concubina lui și fostul ei iubit.

Nu este adevărat că i-a trimis mesaje Oanei. Eu dacă o prind pe nevastă-mea cu așa ceva îmi fac bagajele și plec de acasă iar pe ea o arunc în mare. Diaconu e alcoolic, nu știe de el da păi să îi trimită mesaje Oanei. El ziua doarme pentru că noaptea are treabă.

Eu nu am meci cu poponarii. Eu sunt la mare acum cu soția, cu fetița. Vreți să vă trimit o poză să vedeți? Asta este într-un cuplu, te mai cerți la două-trei luni. Ce, dumneavoastră nu vă certați cu partenerul? Trăim într-o lume de nebuni. Dumneavoastră știți că ăla e poponar?

Asta cu mesajele este o glumă băgată de unii și știu de cine, dar nu vreau să vorbesc. Lui Diaconu îi plac bărbații dar face acest lucru cu femeile, în public, să nu se afle adevărul că lui nu îi plac femeile. Eu mai sunt un pic nervos, am momente, dar sunt un bărbat normal la cap”, a declarat revoltat Marian Vanghelie, exclusiv pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI