Cum arată noul apartament în care s-a mutat Selly. Are două camere și este în Pipera

Cum arată apartamentul din Pipera în care s-a mutat Selly?

Selly are doar 19 ani, dar deja are multe realizări pe plan profesional. Acesta este unul din cei mai cunoscuți și bine plătiți vloggeri de la noi, motiv pentru care-și permite să se întrețină singur încă de pe acum. Cum arată noul apartament al său din Pipera?

Cum arată apartamentul din Pipera în care s-a mutat Selly?

Selly a părăsit Craiova și a luat-o de la capăt în București! Cunoscutul vlogger și-a lăsat familia în orașul natal și s-a mutat pe cont propriu. Abia de acum va lua piept greutăților din viața unui adult, deși a pornit promițător pe drumul acesta, el făcându-și deja de ani buni banii singur. După ce și-a achiziționat un automobil de lux, acum îi face invidioși pe cei mai critici cu noul apartament în care s-a mutat.

Selly sa-a mutat în Pipera
Selly sa-a mutat în Pipera

Odată terminat liceul, acesta a decis să-și continue studiile. Unde putea să vină mai bine decât în București? Tânărul nu mai este acum nevoit să facă drumuri nenumărate din Craiova în Capitală pentru diversele colaborări. Vlogger-ul le-a mărturisit fanilor săi că va sta cu chirie în apartamentul pentru care a încheiat recent un contract preț de 6-7 luni, moment în care are în plan să-și schimbe traiectoria și să-și cumpere propia locuință.

Noul apartament al lui Selly
Noul apartament al lui Selly

„Este oficial, fratele vostru se mută”

„Este oficial, fratele vostru se mută. (…) Mă mut într-o chirie câteva luni, până când imi voi găsi o casă sau un apartament de cumpărat, pentru că nu am avut timp să mă uit ce vreau să cumpăr exact. Mi-am găsit o chirie foarte, foarte drăguță. Astăzi, proprietarul îmi dă cheile, o să vă arăt totul pe story și cred că fac și un vlog. Cam așa arată apartamentul meu: 90 mp frumos, în Pipera, două camere. (…) E un apartament foarte drăguț. Sunt foarte fericit că în sfârșit m-am mutat la București. O să stau aici pentru 6, 7 luni, probabil, până îmi găsesc ceva de cumpărat care să-mi placă”
Andrei Șelaru aka Selly

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI