Ce poreclă i-a pus Mircea Badea lui Selly. L-a umilit în direct, la Antena 3

Ce poreclă i-a pus Mircea Badea lui Selly. L-a umilit în direct, la Antena 3

Andrei Șelaru, alias Selly, este cel mai cunoscut vlogger din România, având peste două milioane de abonați pe Youtube. Ieri seară, tânărul a fost invitat în emisiunea lui Mihai Gâdea, „Sinteza Zilei“. Spre finalul talk-show-ului a intervenit și Mircea Badea, care nu s-a putut abține să-l ironizeze pe Selly. Ce poreclă i-a pus Badea acestuia, aflați în cele ce urmează.

Cum l-a poreclit Bedea pe Selly

Mircea Badea nu s-a putut abține nici de această dată, motiv pentru care, spre finalul emisiunii „Sinteza Zilei“, moderată de Mihai Gâdea, acesta a intervenit pentru a-l ironiza pe vloggerul de succes, pe care, din motive ce țin de estetică, l-a comparat cu Johnny Bravo, protagonistul unui serial de animație american. Bravo este un tânăr narcisist, blond, ușor misogin, cu un fizic bine lucrat și cu un look ce aduce aminte de legenda muzicii rock, Elvis Presley.

Mircea Badea: A sunat Johnny Bravo. Și-a cerut freza înapoi.

Selly: Da, a mai sunat săptămâna trecută, dar i-am zis că mai am un pic nevoie de ea.

Ulterior, cei doi au început o discuție despre examenul de Bacalaureat, pe care tânărul l-a susținut anul acesta și la promovat cu media generală, 9.60.

Mircea Badea: Ești un om preocupat de soluții, eu sunt un om care generează doar probleme. Și, atunci, cred că ne-am întâlnit bine. (…)

Selly: Eu am dat BAC-ul la română, matematică și biologie.

Mircea Badea: La biologie?! Wow, nu eram pregătit pentru asta. Eu am dat la cinci materii. Am dat și la sport. Zece am luat la sport, la scris. Deci, la biologie, pe bune? Dar ce ți-a dat?

Selly: Că tot criticam programa, la biologie chiar îmi place ce se învață. Ai niște cerințe despre niște boli. Și tu înveți pentru fiecare sistem, respirator, digestiv. (…) E mega util să știi ce simptome au anumite boli.

Vloggerul își dorește să lucreze în media

Mircea Badea: Și ce ți-a picat la BAC?

Selly: Erau multe grile.

Mircea Badea: Noi n-am dat grilă. Eu, în clasa a VIII-a, am și terminat-o, m-am pregătit pentru admitere la liceu. Mama a luat niște caiete tip I și II. Am reînvățat să scriu. Și-a dat seama mama că nu va înțelege nimeni ce scriu. Asta a fost pregătirea mea pentru examen.

Mircea Badea: Și ce vrei să te faci când vei fi mare?

Selly: Mă consider deja un pic mare și am ales deja o traiectorie. Dacă nu voi fi vlogger, cu siguranță, voi face tot ceva în divertisment, media, filme, emisiune. Media e domeniul care mă fascinează cel mai mult.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI