Cum arată noua iubită a lui Adrian Mititelu jr. Primele imagini cu tânăra brunetă

Cum arată noua iubită a lui Adrian Mititelu jr. Primele imagini cu tânăra brunetă
Adrian Mititelu Jr. are o nouă iubită

Adrian Mititelu Jr. și-a făcut apariția la braț cu o nouă cucerire. Cum arată tânăra cu care se vede acesta acum? Fotbalistului i s-au aprins cășcâiele după o brunetă tunată. Iată imagini cu noul cuplu!

Adrian Mititelu Jr. are o nouă iubită

Adrian Mititelu Jr. trăiește o nouă poveste de dragoste. Acesta are acum la braț o altă domnișoară care l-a făcut să se îndrăgostească la fel ca în adolescență, arată imaginile în care amorezii se sărută cu patos. Aceștia nu au mai ținut cont de nimeni și nimic și și-au arătat dragostea.

Juniorul patronului FCU a fost plecat în deplasare de la Craiova la București, acolo unde desigur că s-a cazat la unul din cele mai de fițe hoteluri. Sportivul și-a dat întâlnire cu o tânără domnișoară care l-a amețit total.

Băiatul a așteptat singur în parcarea hotelului preț de 20 de minute, ulterior așteptarea a luat sfârșit și iubita sa a urcat în bolidul pe care îl conducea. Aceștia au decis să renunțe la mașina tânărului și să se urce în automobilul brunetei, acolo unde tinerii îndrăgostiți au petrecut câteva zeci de minute unul în compania celuilalt și s-au sorbit din priviri.

Deși mulți ar crede că întâlnirea lor s-ar fi pretat să fie una oficială dat fiind sentimentele lor, aceștia și-au separat drumurile chiar atunci. El s-a îndreptat spre Craiova, iar ea s-a întâlnit cu un cuplu de prieteni alături de care a luat masa, astfel că revederea lor a fost una de rămas bun.

„Nu s-a pus problema să creăm un conflict”

Adrian Mititelu Jr. a fost suspendat un an de Jandarmerie după incidentele de la Rapid – U Craiova 1984, scor 0-0. În minutul 73 a fost aruncată din tribună o sticlă cu apă de către un oficial al lui U Craiova. Fostul internațional a evitat lovitura și a răbufnit asupra persoanei care a aruncat obiectul, conform digisport.ro.

”S-a aruncat o sticlă de apă din zona noastră, însă nu în cei de la Rapid. S-a aruncat din frustrare, către arbitru. Nu am avut nicio problemă cu cei de la Rapid, nicio secundă. Nu s-a pus problema să creăm un conflict”, a spus Adrian Mititelu junior.

„Cu privire la incidentele care au avut loc la meciul de fotbal dintre echipele FC Rapid București și FC U Craiova 1948, facem precizarea că a fost aplicată o sancțiune contravențională și s-a stabilit măsura complementară de interzicere a accesului la competițiile sportive, pe o perioadă de un an.

Sancțiunea contravențională a fost aplicată unui oficial al clubului FC U Craiova 1948, conform art. 20, lit. i, din Legea nr. 4 /2008 privind prevenirea și combaterea violenței cu ocazia competițiilor și jocurilor sportive”, a fost mesajul Jandarmeriei.