Cum arată mormântul lui Marcel Toader, la 2 ani de la moartea acestuia. Ce a apărut pe cruce. FOTO EXCLUSIV

Cum arată mormântul lui Marcel Toader, la 2 ani de la moartea acestuia. Ce a apărut pe cruce. FOTO EXCLUSIV
Cum arată acum mormântul lui Marcel Toade?

Cum arată acum mormântul lui Marcel Toader? Au trecut doi ani de la decesul fulgerător al acestuia. Cine și-l aduce aminte și vine să-i viziteze locul de veci? Iată detaliul observat recent.

Cum arată acum mormântul lui Marcel Toader?

Decesul lui Marcel Toader a fost fulgerător. Se cunoaștea, însă, că bărbatul suferea de anumite afecțiuni care erau ținute sub control de mulți ani de fostul impresar. În urma lui a rămas Maximilian, fiul acestuia.

Tânărul este plin de griji din cauza datoriei de peste 100.000 de euro din partea tatălui. Tot el este singurul care trece foarte des la mormântul părintelui ce s-a stins din viață. Concret, acesta merge săptămânal la Cumpăna, acolo unde își doarme somnul de veci fostul rugbyst de la națională.

Mormântul arată impecabil, gardul este vopsit și curățat, iar niciodată nu lipsește o lumânare care să ardă, semn că lumea care îl iubește trece des să-l viziteze. Un detaliu care a ieșit în evidență a fost mărțișorul atârnat la mormânt care cu siguranță este din partea unei persoane care l-a prețuit enorm pe regretatul fost sportiv.

”Am rămas cu zero lei moștenire de la tata”

Amintim că Max se luptă și cu Gabi Cristea pentru a recupera Volvo-ul pe care aceasta a uitat să-l înapoieze tatălui. Din păcate, băiatul acestuia are mult de tras pentru a putea acoperi datoriile lăsate în urmă de cel care l-a învățat tot ce știe.

”Am rămas cu zero lei moștenire de la tata, pentru că apartamentul lui l-am vândut ca să îi achit datoriile, este vorba despre o suma de 150.000 de euro. Au mai rămas datorii, încă 30.000 de euro.

Știu că tata are de moștenit niște terenuri, trebuie făcută succesiunea și să plătesc datoriile. Voi vinde și acele terenuri, tot pentru a acoperi restul datoriilor”
Maximilian Toader

Ce i-a spus înainte de a muri?

De asemenea, experiențele amoroase ale lui Marcel Toader au fost trimise și către fiul său pe care l-a sfătuit să cunoască foarte bine femeia pe care urmează să o ia de soție.

Bărbatul a fost în prim-plan în multe scandaluri din cauza fostelor căsnicii care s-au terminat cu scântei. De departe cea mai controversată poveste de iubire a fost cea cu Gabriela Cristea.

”Tată mi-a zis, înainte de a muri, că atunci când mă voi însura trebuie să cunosc femeia iubită, foarte bine. Să văd din ce familie provine și să comunic mult cu ea, ca să-mi dau seama ce perspective are asupra vieții, să fie corectă, să aibă respect de sine și onoare”
Maximilian Toader

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI