Ce a făcut Gabriela Cristea pentru fiul lui Marcel Toader. Ce se întâmplă între ei

Ce a făcut Gabriela Cristea pentru fiul lui Marcel Toader. Ce se întâmplă între ei
Ce a făcut Gabriela Cristea pentru fiul lui Marcel Toader. Ce se întâmplă între e

Gabriela Cristea și-a încheiat toate socotelile cu fostul ei soț, Marcel Toader, la doi ani de când omul de afaceri a murit.

Ce a făcut Gabriela Cristea pentru fiul lui Marcel Toader

Acum, Gabriela Cristea a făcut și ultimul gest care o lega de fostul partener. Prezentatoarea tv a predat cheile mașinii cu care mergea de 10 ani către administratorul judiciar al firmei deținute de fostul ei soț.

El o dăduse în judecată pe Gabriela Cristea pentru returnarea automobilului, iar în cazul în care ea ar fi refuzat să facă asta, trebuia să plătească peste 40.000 de euro.

Gabriela Cristea a primit o somație prin care i se cerea să returneze mașina. Ea risca să plătească prețul mașinii la data achiziționării, adică peste 40.000 de euro.

Vedeta a rămas, așadar, fără mijlocul de deplasare al familiei, dar a găsit o variantă rapid.

”Astăzi am plecat devreme de acasă pentru ca am multe treburi de rezolvat prin oras. Am închiriat pe termen mai lung o mașină sigură de la… până când ne vom achiziționa o altă mașină, ca să reușim să facem tot ce ne-am propus. La drum!”, a scris Gabriela Cristea.

După ce prima oară și-a închiriat un Opel modest, vedeta a trecut la un Mercedes.

Gabriela Cristea, chemată în instanță

Vedeta își acuzase fostul soț că a sustras 40.000 de euro din contul comun și i-a pus în contul firmei lui.

‘După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă.

El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei.

Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească.

Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul’,spunea avocata Ionela Vasile în 2018.

Ce s-a întâmplat între cei doi

Gabriela Cristea și Marcel Toader au încercat să își facă o afacere cu un parc acvatic. Prezentatoarea Tv a investit o sumă de bani în proiect, dar nu s-a mai concretizat nimic.

„Sunt niște bani pentru care eu am muncit din greu, dar nu fac un capăt de țară din asta’, a explicat Gabriela.

„Marcel Toader a avut imputernicire pe contul sotiei si nu ii spunea cand facea retrageri sau vira sume de la ea in contul firmei lui.

Totul s-a intamplat in perioada casniciei lor, iar doamna Clonda, fosta Toader, a descoperit toate acestea dupa desfacerea casatoriei, cand a mers la banca sa revoce mandatul dat fostului sot pe contul sau bancar.

Atunci a aflat cine si cat a retras si unde au ajuns banii’, a declarat, la acea vreme, Ionela Vasile, avocata Gabrielei Cristea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI