Mircea N. Stoian dezvăluie un secret despre ”Ferma” de la PRO TV. Doar Marcel Toader știa asta EXCLUSIV

Mircea N. Stoian dezvăluie un secret despre ”Ferma” de la PRO TV. Doar Marcel Toader știa asta EXCLUSIV
Mircea N. Stoian, detalii din emisiunea "Ferma" de la Pro TV

Șarmantului actor și om de televiziune Mircea N. Stoian, fost coleg cu Dan Capatos, la Antena 1, îi place să spună lucrurilor pe nume, verde-n față, să provoace, să scoată la lumină adevăruri dureroase. Acesta ne-a povestit, în interviul oferit în exclusivitate pentru playtech.ro, despre prietenia de suflet cu Marcel Toader, care i-a fost un adevărat camarad, la ”Ferma vedetelor” (PRO TV), despre Maria Constantin și Gabi Cristea, fostele soții ale regretatului om de afaceri, dar și despre cartea sa, scrisă după experiența trăită la emisiunea tv filmată în Cipru, în urmă cu cinci ani.

Mircea N. Stoian, secrete de la „Ferma”. Ce detalii a oferit despre emisiunea de la Pro TV?

Mircea N. Stoian se bucură de un real succes cu interesanta sa carte, ”Mintea nu are secrete. Învață să vezi ce gândesc alții”, care se dă ca pâinea caldă: ”Prin acest volum, fiecare învață să îl citească pe cel apropiat, indiferent că este vorba despre copil, soție sau prieten. Cartea are în spate cinci ani de documentare. Eu le-am și zis producătorilor emisiunii ”Ferma”, în urmă cu cinci ani:

”Vin aici ca să scriu o carte, un experiment. Jumătate de sezon, emisiunea a stat pe umerii mei, eu fiind oaia neagră, conform scenariului. Când am plecat, s-a prăbușit audiența, iar ei, ca să mențină atenția publicului, făceau referire tot la mine. Că le-am umblat la minte sau nu, celor prezenți, doar Marcel Toader știa, dar lui i-a închis Dumnezeu gura definitiv.

Producătorii își făcuseră niște scenarii, cu Anda Ghiță, dar eu cu ea ne-am împăcat, cu o seară înainte, și am rămas prieteni până în ziua asta. Cartea este despre modalitățile prin care îți poți descifra partenerul de viață. Nu o dau oamenilor răi sau proști, vrând-nevrând, cumpărătorii trebuie să dea de mine, îmi dau seama de fiecare ce fel de om este, după modul în care îmi scrie, după fotografie.

În proporție de 80% am oferit-o cadou, fiind suport pentru cursurile mele de comunicare și de dezvoltare personală. Cartea poate fi comandată pe http://www.minteanuaresecrete.ro și pe conturile mele de Facebook. Mare parte din profit este pentru copiii cu handicap sever de la Videle. Volumul costă 45 de lei, transportul este gratuit. Fiecare exemplar este lucrat manual, integral, la o imprimantă performantă, pe care mi-a împrumutat-o un prieten”, ne-a spus Mircea N. Stoian, pentru playtech.ro

Ce spune acesta despre Marcel Toader?

  • Mircea N. Stoian, despre regretatul om de afaceri Marcel Toader: ”Mariajul lui cu Maria Constantin a fost cuiul de la coșciug, ea i-a pus capac la coșciug. Relația lor a fost toxică”

El ne-a povestit, cu tristețe, și despre fostul coleg de la ”Ferma”, Marcel Toader, singurul concurent care a refuzat elegant alianțele cu rivalii lui Stoian: ”Marcel era un un tip deschis, a fost singurul om de cuvânt, care n-a pus botul la uneltirile celor de acolo. A fost singurul care a avut curajul să fie el. Am continuat prietenia cu Marcel și după ce am ieșit din competiție. Nu merita soarta asta”.

Mircea N. Stoian a mai adăugat: ”Mariajul lui cu Maria Constantin a fost cuiul de la coșciug, ea i-a pus capac la coșciug. Relația lor a fost toxică, la ”Ferma”, unde au participat împreună, încercau să păstreze aparențele. Să ne spună Maria, dacă are curaj, cum a fost în noaptea nunții?

Eu știu, dintr-o sursă, și mi-a confirmat și Marcel, înainte de a muri. Din păcate, Marcel nu și-a găsit locul. Era într-o depresie profundă. N-a știut să facă decât piscine și, pentru că nu a mai avut comenzi, iar Gabriela Cristea, penultima soție, i-a sărit în cap că i-a luat banii, afacerile nu au mai mers bine”.

Ce a făcut regretatul om de afaceri după divorțul scandalos de Gabi Cristea?

  • ”După divorțul de Gabi Cristea, Marcel Toader a început să bea și să fumeze, înfiorător de mult. Pentru un fost sportiv, acest stil de viață a fost devastator!”

Mircea N. Stoian a continuat seria dezvălurilor: ”Marcel Toader era extrem de muncitor, cu o forță fizică impresionată, dar nu și-a găsit locul. Avea prieteni care îi dădeau să bea și să mănânce, însă niciunul n-a vrut să-l cheme la firma lui.

Păcat, era tare descurcăreț, ar fi putut face față multor provocări profesionale. După divorțul de Gabriela Cristea, Marcel Toader a început să bea și să fumeze, înfiorător de mult. Pentru un fost sportiv, acest stil de viață a fost devastator!”. Marcel Toader a încetat din viață pe 3 august 2019, în urma unui infarct.

” Doamnele vor să se cupleze cu mine pentru că sunt haios”

Mircea N. Stoian e topit după cățelușa lui, Mara: ” Doamnele vor să se cupleze cu mine pentru că sunt haios, că sunt vedetă. Dar, când aud că stau cu câinele în casă, dau cu fugă. Mara îmi va alege viitoarea soție”.

Mircea N. Stoian este foarte atașat de cățelușa lui, Mara, despre care vorbește la superlativ: ”În luna ianuarie, câinele meu a mâncat otravă de șobolani, din fața blocului, cei de la Primăria sectorului 6 au pus-o pe te miri unde. Noroc cu medicul Comșa și cu echipa de doctori și de asistente, Laura, Cristina, Sânziana. Este pentru a doua oară când acest medic îmi salvează câinele. Avea rinichii varză, dar și ficatul, mi-a pus-o pe picioare.

Dacă ar fi să îi ridic o statuie cuiva, doar acestui medic veterinar i-aș face”.
Cât privește viața sentimentală, prezentatorul tv nu stă pe roze: ”Am o relație deschisă cu o doamnă, care mă acceptă așa cum sunt și care, în momentul în care fiecare își găsește ceva mai bun, e liber să plece. Doamnele vor să se cupleze cu mine pentru că sunt haios, că sunt vedetă. Dar, când aud că sunt cu câinele în casă, dau cu fugă. Am avut niște experiențe cu femei care ziceau: ”Vai, e păr de câine pe canapea!”.

Mă vor pe mine, dar nu vor câinele. Una mi-a zis: ”Tu ești capabil să mă lași pentru un câine?”.”Nu pe tine, pe toate”, i-am răspuns. Am doi băieți, eram cu ei la masă, și le-am atras atenția: ”Băi, în familia asta, pe primul loc este câinele!” Ce au zis ei: ”Vine și el la moștenire?”. Deci, au înțeles că acest câine reprezintă foarte mult, ambii sar să mă ajute. Câinele este as-ul familiei, în jurul lui se învârte totul. Multe femei se zburlesc când aud că trebuie să ies cu câinele peste tot. Toamna trecută, am lăsat o doamnă pentru că mi-a zis să scot câinele afară. Păi, câinele meu este crescut în casă, dacă îl scot afară se îmbolnăvește și moare. Atunci i-am zis: ”La revedere!”. Câinele va alege viitoarea soție!”.

  • Mircea își renovează casa: ”Până acum, totul era din lemn, piele și piatră. În viitor, totul va fi din sticlă, suprafețe mari cu vitralii, totul va reflecta lumină”.

În această perioadă, Mircea N. Stoian este preocupat de renovarea casei. Ne-a vorbit și despre interesantele planuri, despre modificările pe care intenționează să le facă: ”Vreau să îmi refac casa. Până acum, totul era din lemn, piele și piatră. În viitor, totul va fi din sticlă, suprafețe mari cu vitralii, totul va reflecta lumină, podeaua va fi albă cu gri, lumina va fi reflectată prin podea. Am făcut suficienți bani ca să nu mai muncesc toată viața. Am zis: ”Băi, ce fac cu banii? Hai să-mi fac casa!” Voi mai scrie o carte, se numește ”Măgarul cu cinci picioare”, totul pleacă de la o farsă, de pe vremea când lucram la ”Evenimentul zilei”. Se anunță un volum interesant…”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI